EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Fillérekért viszik Robin Williams vagyonát

Jócskán a piaci ár alatt kelt el a néhai komikus Napa-völgyi otthona. A 2014 augusztusában elhunyt színész még 2012-ben hirdette meg 35 millió dollárért a több mint 250 hektáros birtokát. A hír akkoriban senkit nem lepett meg, mivel Williams a halála előtti években komoly anyagi problémákkal küzdött: egyre kevesebb filmszerepet kapott, továbbá rengeteg bukott a korábbi válásain. Ezért nem sokkal az öngyilkossága előtt már 30 millióért is eladta volna a 20 000 négyzetméteres kastéllyal is rendelkező területet, ám senkinek se kellett, egészen mostanáig.

Robin Williams in The Angriest Man in Brooklyn (2014) *Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 212923895, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film Stills

Halála után 3 gyermeke, Zak, Zelda és Cody örökölte a művész vagyonát, akik folyamatosan tovább csökkentették a birtok árát, amit végül most, a színész halála után másfél évvel, potom 18 millió dolláros áron vásároltak meg. Ez a színész utolsó feleségének, Susan Schneidernek nem igazán tetszhetett, ugyanis ő “csupán” az életjáradékra jogosult a végrendelet szerint.  Az özvegy az elmúlt egy évben igen komoly harcokat folytatott a bíróságon, hogy minél több személyes tárgyát kaparinthassa meg a komikusnak (rossz nyelvek szerint, hogy pénzt csinálhasson belőle) de egy-két apróságon kívül mást nem sikerült megszereznie.

A Parkinson-kórban szenvedő színész még 2003-ban vásárolta a területet, hogy nyugodt körülmények között küzdhesse le súlyosbodó alkoholizmusát. A kastélyhoz tartozott egy harangtorony, egy biliárdszoba, lift, egy 12 férőhelyes színház, 5 hálószoba, 6 fürdőszoba és 4 vendégszoba illetve egy hatalmas szőlőskert is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.