EUR: 308,26 Ft
CHF: 282,27 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Sport

Footgolf: a bajnok a helyszínen, követi a delegáció

Bogár Krisztiánt (balra) már a levegőben is meglepték egy kis ünnepséggel

Bogár Krisztiánt (balra) már a levegőben is meglepték egy kis ünnepséggel

Bogár Krisztián már Buenos Airesben van, a szilvesztert is ott köszöntötte. A labdarúgás és golf ötvözetéből létrejött footgolf második világbajnokságát január 5-10-ig rendezik Argentínában. A tizenhat fős csapat nagyobbik része ma kel útra.

Az országos bajnok Bogár Krisztián Dubai-on keresztül közelítette meg a dél-amerikai országot, bő egynapos utazással rendben célba ért, és készülhet a kedden startoló vb-re.

A magyar csapat ma két turnusban indul Budapestről. A Tajtyi Róbert, Papp Péter, Czirbus Tamás, Balázsi Csaba és Podusil György alkotta ötösfogat 12.50-kor indult Hollandián keresztül Argentínába, míg a szövetség elnöke, Gelencsér Gábor, a csapatvezető Hankó Péter (mindketten játékosok is), valamint Lengyel Béla (címvédő), Nagy Balázs, Kálló István, Sain Antal, Molnár Arnold, Németh Gábor és Varga Gábor 18 órakor találkozik Ferihegyen és 21.35-kor indul Isztambulon keresztül Dél-Amerikába.

Tajtyi, Czirbus, Podusil, Papp és Balázsi már útra készen

Tajtyi, Czirbus, Podusil, Papp és Balázsi már útra készen

A csapat 4-én lesz teljes, mikor Biró László is megérkezik Buenos Airesbe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egész éjszaka buliztak Madridban

    Egész éjszaka buliztak Madridban

    Edzőként ez életem legszebb napja – mondta Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, akivel a csapat öt év után először lett bajnok, amikor a spanyol bajnokság utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzte idegenben a Málagát.

  • Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

    Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

    Risztov Éva is népszerűsíti a júliusi 17. FINA-világbajnokságot. Az olimpiai bajnok kipróbálta azokat a játékokat is, amelyekkel több fővárosi helyszín mellett Győrben, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Balatonfüreden is találkozhatnak az érdeklődők.