EUR: 309,48 Ft
CHF: 267,89 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Footgolf: a bajnok a helyszínen, követi a delegáció

Bogár Krisztiánt (balra) már a levegőben is meglepték egy kis ünnepséggel

Bogár Krisztiánt (balra) már a levegőben is meglepték egy kis ünnepséggel

Bogár Krisztián már Buenos Airesben van, a szilvesztert is ott köszöntötte. A labdarúgás és golf ötvözetéből létrejött footgolf második világbajnokságát január 5-10-ig rendezik Argentínában. A tizenhat fős csapat nagyobbik része ma kel útra.

Az országos bajnok Bogár Krisztián Dubai-on keresztül közelítette meg a dél-amerikai országot, bő egynapos utazással rendben célba ért, és készülhet a kedden startoló vb-re.

A magyar csapat ma két turnusban indul Budapestről. A Tajtyi Róbert, Papp Péter, Czirbus Tamás, Balázsi Csaba és Podusil György alkotta ötösfogat 12.50-kor indult Hollandián keresztül Argentínába, míg a szövetség elnöke, Gelencsér Gábor, a csapatvezető Hankó Péter (mindketten játékosok is), valamint Lengyel Béla (címvédő), Nagy Balázs, Kálló István, Sain Antal, Molnár Arnold, Németh Gábor és Varga Gábor 18 órakor találkozik Ferihegyen és 21.35-kor indul Isztambulon keresztül Dél-Amerikába.

Tajtyi, Czirbus, Podusil, Papp és Balázsi már útra készen

Tajtyi, Czirbus, Podusil, Papp és Balázsi már útra készen

A csapat 4-én lesz teljes, mikor Biró László is megérkezik Buenos Airesbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.