EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb IV.kerület

Hétmilliós drogfogás Újpesten

drog1Közel hétmillió forint értékű illegális drogot vontak ki a piacról az újpesti rendőrök, és elfogták a Budapesten kábítószert áruló testvérpárt. A IV. kerületi rendőrség büntetőeljárást folytat Sz. Péterrel és Sz. Dárióval szemben kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt.

Az újpesti testvérpár Fóton termesztette, majd Budapesten értékesítette a drogot – írja a police.hu. A rendőrök Sz. Pétert Újpesten, a Jósika utcában fogták el és gyanúsítottként hallgatták ki. A 25 éves férfinál tartott házkutatás során a lakásban tartózkodott 18 éves testvére is, aki a gyanú szerint szintén részt vett a kábítószer-kereskedelemben. A rendőrök Sz. Dáriót is elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.drog3

A nyomozók az újpesti és a fóti lakásokban tartott házkutatások során összesen – az előzetes szakvélemény szerint – 2,3 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm hasist, 33 gramm bódító hatású gombát, 114 gramm speedet és 1492 darab extasy tablettát találtak, illetve a helyszínen nagy mennyiségű készpénzt, két személygépkocsit, valamint nagy értékű műszaki eszközöket foglaltak le.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.