EUR: 312,28 Ft
CHF: 261,41 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb IV.kerület

Hétmilliós drogfogás Újpesten

drog1Közel hétmillió forint értékű illegális drogot vontak ki a piacról az újpesti rendőrök, és elfogták a Budapesten kábítószert áruló testvérpárt. A IV. kerületi rendőrség büntetőeljárást folytat Sz. Péterrel és Sz. Dárióval szemben kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt.

Az újpesti testvérpár Fóton termesztette, majd Budapesten értékesítette a drogot – írja a police.hu. A rendőrök Sz. Pétert Újpesten, a Jósika utcában fogták el és gyanúsítottként hallgatták ki. A 25 éves férfinál tartott házkutatás során a lakásban tartózkodott 18 éves testvére is, aki a gyanú szerint szintén részt vett a kábítószer-kereskedelemben. A rendőrök Sz. Dáriót is elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.drog3


A nyomozók az újpesti és a fóti lakásokban tartott házkutatások során összesen – az előzetes szakvélemény szerint – 2,3 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm hasist, 33 gramm bódító hatású gombát, 114 gramm speedet és 1492 darab extasy tablettát találtak, illetve a helyszínen nagy mennyiségű készpénzt, két személygépkocsit, valamint nagy értékű műszaki eszközöket foglaltak le.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.