2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Egyéb IV.kerület

Hétmilliós drogfogás Újpesten

drog1Közel hétmillió forint értékű illegális drogot vontak ki a piacról az újpesti rendőrök, és elfogták a Budapesten kábítószert áruló testvérpárt. A IV. kerületi rendőrség büntetőeljárást folytat Sz. Péterrel és Sz. Dárióval szemben kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt.

Az újpesti testvérpár Fóton termesztette, majd Budapesten értékesítette a drogot – írja a police.hu. A rendőrök Sz. Pétert Újpesten, a Jósika utcában fogták el és gyanúsítottként hallgatták ki. A 25 éves férfinál tartott házkutatás során a lakásban tartózkodott 18 éves testvére is, aki a gyanú szerint szintén részt vett a kábítószer-kereskedelemben. A rendőrök Sz. Dáriót is elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.drog3


A nyomozók az újpesti és a fóti lakásokban tartott házkutatások során összesen – az előzetes szakvélemény szerint – 2,3 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm hasist, 33 gramm bódító hatású gombát, 114 gramm speedet és 1492 darab extasy tablettát találtak, illetve a helyszínen nagy mennyiségű készpénzt, két személygépkocsit, valamint nagy értékű műszaki eszközöket foglaltak le.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek