EUR: 308,61 Ft
CHF: 282,37 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Honnan tudott ennyit Helen Mirren a Saul fiáról?

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Helen Mirren at The 73rd Golden Globe Awards at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California on January 10, 2016. Credit: mpi200/MediaPunch, Image: 271020352, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, CorbisSokan csodálkoztak azon, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren mennyire felkészült volt magyar filmtörténetből, ugyanis a Golden Globe-díjátadón a 71 éves színásznő adta át a Legjobb külföldi filmnek járó díjat Nemes Jeles László: Saul fia című filmjéért. A boríték felnyitása után a következőket mondta:

“Szeretném elmondani ezt, mert ez az első alkalom, hogy ez az ország szerintem először nyer Golden Globe-ot, ami igazán nagyszerű. Ez a Saul fia, Magyarország”

A Szeretettel Hollywoodból című műsor háziasszonya Návai Anikó a helyszínről tudósított az eseményről és a közelmúltban megosztott egy felvételt a Facebook oldalán, ahol interjút készített Helen Mirren-nel. Az interjú szerint a vörös szőnyegen a színésznőnek még fogalma sem volt arról, hogy magyar film még sosem nyert Arany Glóbuszt, úgyhogy Návai plusz információja segítette ki az angol színésznőt. Helen még ott megígérte neki, hogy emlékezni fog erre, ha a Saul fia nyer és, ahogy a megosztott videó is bizonyítja: állta a szavát.

A videó ITT  tekintehető meg!

Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Mariann daganattal küzdött

    Peller Mariann daganattal küzdött

    Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

  • Példakép lett a Winnie

    Példakép lett a Winnie

    Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.