EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Honnan tudott ennyit Helen Mirren a Saul fiáról?

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Helen Mirren at The 73rd Golden Globe Awards at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California on January 10, 2016. Credit: mpi200/MediaPunch, Image: 271020352, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, CorbisSokan csodálkoztak azon, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren mennyire felkészült volt magyar filmtörténetből, ugyanis a Golden Globe-díjátadón a 71 éves színásznő adta át a Legjobb külföldi filmnek járó díjat Nemes Jeles László: Saul fia című filmjéért. A boríték felnyitása után a következőket mondta:

“Szeretném elmondani ezt, mert ez az első alkalom, hogy ez az ország szerintem először nyer Golden Globe-ot, ami igazán nagyszerű. Ez a Saul fia, Magyarország”

A Szeretettel Hollywoodból című műsor háziasszonya Návai Anikó a helyszínről tudósított az eseményről és a közelmúltban megosztott egy felvételt a Facebook oldalán, ahol interjút készített Helen Mirren-nel. Az interjú szerint a vörös szőnyegen a színésznőnek még fogalma sem volt arról, hogy magyar film még sosem nyert Arany Glóbuszt, úgyhogy Návai plusz információja segítette ki az angol színésznőt. Helen még ott megígérte neki, hogy emlékezni fog erre, ha a Saul fia nyer és, ahogy a megosztott videó is bizonyítja: állta a szavát.

A videó ITT  tekintehető meg!

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.