EUR: 308,94 Ft
CHF: 267,57 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Honnan tudott ennyit Helen Mirren a Saul fiáról?

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Helen Mirren at The 73rd Golden Globe Awards at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California on January 10, 2016. Credit: mpi200/MediaPunch, Image: 271020352, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, CorbisSokan csodálkoztak azon, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren mennyire felkészült volt magyar filmtörténetből, ugyanis a Golden Globe-díjátadón a 71 éves színásznő adta át a Legjobb külföldi filmnek járó díjat Nemes Jeles László: Saul fia című filmjéért. A boríték felnyitása után a következőket mondta:

“Szeretném elmondani ezt, mert ez az első alkalom, hogy ez az ország szerintem először nyer Golden Globe-ot, ami igazán nagyszerű. Ez a Saul fia, Magyarország”

A Szeretettel Hollywoodból című műsor háziasszonya Návai Anikó a helyszínről tudósított az eseményről és a közelmúltban megosztott egy felvételt a Facebook oldalán, ahol interjút készített Helen Mirren-nel. Az interjú szerint a vörös szőnyegen a színésznőnek még fogalma sem volt arról, hogy magyar film még sosem nyert Arany Glóbuszt, úgyhogy Návai plusz információja segítette ki az angol színésznőt. Helen még ott megígérte neki, hogy emlékezni fog erre, ha a Saul fia nyer és, ahogy a megosztott videó is bizonyítja: állta a szavát.

A videó ITT  tekintehető meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.