2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVI.kerület

Ifjú tehetségeket keresnek

ifju_einsteinAz önkormányzat idén is keresi azokat a kertvárosi fiatalokat, akik a szellemi és tudományos élet területén kimagasló eredményt értek el.

A „Budapest Főváros XVI. kerület Ifjú Tehetsége” díjra várják a jelöléseket olyan 12–35 éves kor közötti fiatalok személyében, akik a kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkeznek.


A kerületben lakó magánszemélyek is tehetnek javaslatot: ha szeretnének jelölni valakit, írják le a nevét, életrajzát és azt, miért javasolják őt. Magyar kultúra és irodalom, magyar zeneművészet és magyar tudomány kategóriákban lehet nevezni. A címmel oklevél, emlékplakett, valamint 12 hónapon keresztül 50 ezer forint ösztöndíj jár. A díjat a március 15-i ünnepi képviselő-testületi ülésen adják át.

A javaslatokat zárt borítékban február 1-jéig lehet beküldeni postai úton, vagy személyesen benyújtani a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetjében (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) a Kulturális és Sport Bizottságnak címezve. A borítékra rá kell írni: „Budapest Főváros XVI. kerület Ifjú Tehetsége”. A felhívással kapcsolatban további információ kérhető a 401-1561-es telefonszámon, vagy személyesen a Polgármesteri Kabinetben, a 111-es szobában.

Kapcsolódó Cikkek