EUR: 310,21 Ft
CHF: 270,84 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

Íme a legjobb BKV ellenőr!

Még hogy a BKV ellenőröket mindenki utálja?! Ha így lenne, biztosan nem kapott volna 2830 lájkot Erzsébet, aki a most lezárult szavazás eredményeképpen a 2015-ös év ellenőre lett. Pedig, aki nála horogra akad, az biztosan nem menekül, hiszen a népszerű jegyvizsgáló civilben nagy pecás!

erzsébet-grabbTöbb mint 11 ezren adták le voksukat az év ellenőre díj várományosaira. Az első alkalommal odaítélt címre hat jegyellenőrt jelölt a BKK, kiválasztásuk objektív, szakmai szempontok alapján történt, de figyelembe vették a velük kapcsolatos utaspanaszok számát is.

A hat jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyekre 2016. január 5-étől január 17-én, vasárnap 12 óráig lehetett szavazni a BKK Facebook oldalán.

A jegyellenőrökről készített videók rendkívül sikeresek voltak: a felhasználók 12 nap alatt több mint 440 ezerszer tekintették meg, s 1000 alkalommal meg is osztották, azaz népszerűsítették azokat. A megadott határidőig 11 ezer 469-szer nyomták meg a tetszik gombot a jelöltek videói alatt. A legtöbb szavazatot – összesen 2830-at – Erzsébet kapta, így a Budapesti Közlekedési Központ ügyfeleinek szavazata alapján Erzsébet lett a 2015-ös év legjobb ellenőre. Jutalma 150 ezer forint.

Erzsébet – ahogy az a róla készült videóban is elhangzik – több mint 32 éve dolgozik ellenőrként Budapest közösségi közlekedési vonalain, így már egy generációnyi utas nőtt fel mellette. Munkáját kiszámíthatóan, nagy rutinnal végzi. Amúgy pedig szenvedélyes horgász, amit kifog, a férje készíti el.

A szavazásban résztvevő ügyfelek közül egyébként 50 szerencsés ugyancsak ajándékot kap, a BKK 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki azok között, akik szavaztak valamelyik jelölt videójára. A nyerteseket írásban fogják értesíteni.

Nézze meg Erzsébet videóját!

Kapcsolódó Cikkek

 • Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Vona Gábor elleni lázadásról írt a Ripost múlt pénteken, miután korábban bejutottak a radikális Jobbik siófoki frakcióülésére. A lap szerint Vonát tolvajként emlegetik, amiért ellopta a párt lelkét, miközben Volner János frakcióvezető azért került partvonalra, mert a párt új Főnöke, Simicska Lajos nagyvállalkozó “buta rendőrnek” tartja.

 • A devizahiteleseken segített a kormány

  A devizahiteleseken segített a kormány

  Magyarországon 2002 után a szocialista kormány megszüntette a korábbi otthonteremtési rendszert. Ez a devizahitelezés felé terelte a magyar családokat, aminek eredményeként a lakossági devizahitelek összege több mint százszorosára emelkedett.

 • Amikor az ebédpénz visszajár

  Amikor az ebédpénz visszajár

  Több mint 3 millió forintos kötbért kénytelen fizetni a tömeges ételmérgezést okozó Gyermekmenza Kft. az óbudai önkormányzatnak, amit az megoszt a szülőkkel.