2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb IV.kerület

Kapás Bogi nálunk folytatja

Kazany, 2015. augusztus 4. A bronzérmes Kapás Boglárka az 1500 méteres gyorsúszás eredményhirdetése után a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 4-én. MTI Fotó: Kovács Anikó


A bronzérmes Kapás Boglárka az 1500 méteres gyorsúszás eredményhirdetése után a kazanyi vizes világbajnokságon tavaly nyáron.
MTI Fotó: Kovács Anikó

Újabb úszó váltott az évkezdéssel klubot. Kapás Boglárka a BVSC-t elhagyva az UTE színeiben kívánja folytatni úszóályafutását.

– Ami a legfontosabb: nem sértődés vagy harag vezérelt, amikor 17 év után búcsút mondtam zuglói klubomnak – ezzel kezdte a 22 esztendős, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, az idei kazanyi világbajnokságon 1500 méteren bronzérmet nyert gyorsúszó a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának adott nyilatkozatát.


– A döntést jól átgondoltam. A váltással új esélyt szeretnék adni magamnak, ami kizökkent a hangulati kátyúból, erőt adhat és lendületet. A felkészítésemet mostantól Dani segítőtársai, Virth Balázs és Kovácshegyi Ferenc veszik át, szerintem jól fogunk együttműködni. Azt remélem, a környezetváltozás gyorsan vissza fogja adni nekem azt a versenyzői szellemet és motiváltságot, ami korábban jellemző volt rám. Talán hasonlíthat majd az életem alakulása Cseh Laciéra, aki váltott, és nem is bánta meg – mondta Kapás Boglárka, nem titkolva, hogy az átigazolásával kapcsolatos kérdések tisztázása feltehetően a jogászok dolga lesz.

Kapás Boglárka megúszta a riói A-szintet, készül a harmadik felnőtt, sorrendben negyedik olimpiájára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.