2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XVIII.kerület

Kemény pályán teniszezhetünk

A magyar teniszsport két kiválósága, a junior világbajnok, US Open-győztes Gálfi Dalma és a junior világranglista első helyén álló kerületi sportember, Valkusz Máté bemutató mérkőzésével átadták az elmúlt évben megépített, négy kemény borítású pályát a Bókay-kertben.

bókay pálya18

Valkusz Máté és Gálfi Dalma játszotta az avató meccset

A megnyitón Hasuly Yvette, a Golden Ace Sport and Tennis Club Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2012-ben azzal a céllal jött létre a klub a Bókayban, hogy újraélessze a teniszéletet és minél több gyerekkel megismertesse és megszerettesse ezt a klasszikus és népszerű sportágat.


– Többször felvetődött, hogy jó lenne kemény pályán is játszani, így tavaly márciusban az önkormányzat egyetértésével a kertben lévő nyolc salakos pályából négyet önerőből átépítettünk. Ez a közel 100 milliós beruházás tartalmazza a pályákat, azok világításának korszerűsítését, új lelátók építését, valamint a négy kemény pálya fölé korszerű, háromrétegű sátor megépítését, amelynek fűtése is jóval gazdaságosabb.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.