EUR: 304,65 Ft
CHF: 273,01 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Köztük van az év pasija!

Harmadik alkalommal keresi hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy. A Man of the Year idén a frontemberek, gasztrohősök és médiaszemélyiségek mellett, a teljesen új Playboy-novellista és fenegyerek kategóriákban hirdetett versenyt, valamint ismét szavazhatnak az olvasók a számukra leginspirálóbb hölgyre.

A népszerű magazin célja, hogy olyan példaképeket állítson a közönség elé, akik szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokra is motiválóan hatnak. Az olvasók ismét szavazhatnak frontember kategóriában, ahol többek között olyan nevek közül választhatnak mint Fluor Tomi, Vitáris Iván illetve Puskás Peti. Az év médiaszemélyiségei között olyan nevek szerepelnek, mint Sebestyén Balázs, Kárász Róbert és Linczényi Márk.

karasz_robert_fotokredit_tv2fluor_tomi_fotokredit_playboypuskas_peti_fotokredit_juhasz_peter

Az idei évben fenegyerek és Playboy-novellista kategóriákban is indítunk jelölteket, akik olyan férfiak, akik komfortzónájukból kilépve, saját és mások határait is feszegetik, mindig az új kihívásokat keresik. A kategóriában olyan nevekre szavazhat a közönség mint Szabó Győző színész, Herczeg Zoltán divattervező, Szóláth Szebasztián wakeboard világbajnok, Bercsényi Balázs tetoválóművész és Herczeg Balázs alias Tróger Mókus freestyle motor világkupa nyertes.

Természetesen a gyengébbik nem képviselőire is gondoltak az ítészek és olyan karizmatikus hölgyekre lehet szavazni az év múzsája kategóriában, mint Iszak Eszti, Ördög Nóri, Kulcsár Edina, Pokorny Lia és Trokán Nóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.