EUR: 308,55 Ft
CHF: 287,49 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Meghalt Alan Rickman

alanrickman69 éves korában elhunyt a Golden Globe-díjas Alan Rickman, a Harry Potter filmek sztárja. A hír a A The Guardian és a BBC szerint erősítette meg. A Piton professzort alakító színész hosszú ideje küzdött már a betegséggel, de haláláig aktív maradt. Legutóbb az Eye in the sky című háborús drámát forgatta az Oscar-díjas Helen Mirren-el és újra hangját kölcsönözte a Hernyónak az Alíz Csodaországban folytatásában, melyet már csak halála után fognak bemutatni.

A színész olyan fantasztikus filmekben alkotott maradandót, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, az Értelem és érzelem, a Michael Collins, a Dogma, az Igazából szerelem, a Parfüm, vagy a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya. Nyugodjék békében!

Kapcsolódó Cikkek

 • Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  A napokban avatta fel özvegye, a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban.

 • Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni a világon annál, mint hogy egy védtelen kiskutya a gazdája biztonságos karjaiban pihen, főleg ha a kutyatartó testépítő, tetoválások tarkítják a bicepszét, és mindezt fülledt fotókon örökítik meg.

 • Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  A népszerű műsorvezető, Ellen DeGeneres és Tom Hanks is közönségdíjas lett a People’s Choice Awards díjátadó gáláján, amelyet a Los Angeles-i Microsoft Theaterben rendeztek meg szerdán.