EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Meghalt Alan Rickman

alanrickman69 éves korában elhunyt a Golden Globe-díjas Alan Rickman, a Harry Potter filmek sztárja. A hír a A The Guardian és a BBC szerint erősítette meg. A Piton professzort alakító színész hosszú ideje küzdött már a betegséggel, de haláláig aktív maradt. Legutóbb az Eye in the sky című háborús drámát forgatta az Oscar-díjas Helen Mirren-el és újra hangját kölcsönözte a Hernyónak az Alíz Csodaországban folytatásában, melyet már csak halála után fognak bemutatni.

A színész olyan fantasztikus filmekben alkotott maradandót, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, az Értelem és érzelem, a Michael Collins, a Dogma, az Igazából szerelem, a Parfüm, vagy a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya. Nyugodjék békében!

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.