2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Meghalt Alan Rickman

alanrickman69 éves korában elhunyt a Golden Globe-díjas Alan Rickman, a Harry Potter filmek sztárja. A hír a A The Guardian és a BBC szerint erősítette meg. A Piton professzort alakító színész hosszú ideje küzdött már a betegséggel, de haláláig aktív maradt. Legutóbb az Eye in the sky című háborús drámát forgatta az Oscar-díjas Helen Mirren-el és újra hangját kölcsönözte a Hernyónak az Alíz Csodaországban folytatásában, melyet már csak halála után fognak bemutatni.

A színész olyan fantasztikus filmekben alkotott maradandót, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, az Értelem és érzelem, a Michael Collins, a Dogma, az Igazából szerelem, a Parfüm, vagy a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya. Nyugodjék békében!

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.