EUR: 310,23 Ft
CHF: 268,01 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Meghalt Alan Rickman

alanrickman69 éves korában elhunyt a Golden Globe-díjas Alan Rickman, a Harry Potter filmek sztárja. A hír a A The Guardian és a BBC szerint erősítette meg. A Piton professzort alakító színész hosszú ideje küzdött már a betegséggel, de haláláig aktív maradt. Legutóbb az Eye in the sky című háborús drámát forgatta az Oscar-díjas Helen Mirren-el és újra hangját kölcsönözte a Hernyónak az Alíz Csodaországban folytatásában, melyet már csak halála után fognak bemutatni.

A színész olyan fantasztikus filmekben alkotott maradandót, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, az Értelem és érzelem, a Michael Collins, a Dogma, az Igazából szerelem, a Parfüm, vagy a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya. Nyugodjék békében!

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.