EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Külföld

Megölték Robert Redfordot a Twitteren

Halálhírét keltették Robert Redfordnak a Twitter közösségi portálon csütörtökön, az amerikai színész sajtósa azonban hamar cáfolta a hírt, és közölte, hogy a művész él és jól van, a haláláról szóló bejegyzés pedig beteges átverés.

A Twittert gyászüzenetek lepték el, miután szárnyra kapott egy üzenet, miszerint a 79 éves színész balesetet szenvedett egy golfautóval a kaliforniai Santa Monicában, és meghalt.

“Kacsa, most beszéltem vele, semmi sem igaz ebből az egészből” – jelentette ki Robert Redford sajtósa. Cindi Berger szerint a színész otthon van és semmi baja.

A halálhírt közlő Breaking News már több hírességnek is halálhírét keltette a múltban, mások mellett John Travoltáét is.

A mostani álhír futótűzként terjedt a Twitteren, a felhasználók már búcsúztak Redfordtól, akit ikonnak, valódi sztárnak neveztek.

A színész maga – akinek se a Twitteren, se az Instragramon nincs felhasználófiókja – nem kommentálta a haláláról szóló rosszindulatú pletykát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt Litauszki János rendező

    Meghalt Litauszki János rendező

    Életének 64. évében szombaton elhunyt Litauszki János Balázs Béla-díjas rendező, a közmédia munkatársa – közölte a család az MTI-vel.

  • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

    Magával kötött szerződést Soros egyeteme

    Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.