EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Belföld

Minden évben egyre több pénz marad a családoknál

A szocialisták elvették, a Fidesz visszaadta és emeli a kétgyermekesek családi adókedvezményét – reagált a nagyobbik kormánypárt a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdai szavaira.

Novák Katalin sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy akár hatvanezer forinttal több is maradhat a kétgyermekes családoknál 2016-ban.

A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében azt írta: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk alatt eltörölték az egy- és kétgyermekes családok adókedvezményét, és csökkentették a három- és többgyermekesekét is.

A polgári kormány azonban visszaadta az adókedvezményeket a gyermeket nevelőknek, bevezette a családi adórendszert, amelynek köszönhetően minden évben egyre több pénz marad a családoknál – hangsúlyozták, hozzátéve, hogy a kétgyermekesek adókedvezménye 2019-re megduplázódik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiénavadászat

  Hiénavadászat

  Überelték az Ubert. Volt egy vacsora, amelyen kiderült: taxi-ügyben mindenkinek helye van a terített asztalnál, aki betartja a törvényeket, rendeleteket.

 • Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

 • Botka leárulózta saját párttársát

  Botka leárulózta saját párttársát

  A balliberális oldalon teljes a fejetlenség, az MSZP berkeiben pedig már kemény harcok folynak. Botka László ugyanis árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a szocialista párt elnökségi tagját a 168 Órának adott interjújában.