EUR: 308,55 Ft
CHF: 287,49 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Belföld

Minden évben egyre több pénz marad a családoknál

, Image: 161397086, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Caia Image

A szocialisták elvették, a Fidesz visszaadta és emeli a kétgyermekesek családi adókedvezményét – reagált a nagyobbik kormánypárt a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdai szavaira.

Novák Katalin sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy akár hatvanezer forinttal több is maradhat a kétgyermekes családoknál 2016-ban.

A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében azt írta: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk alatt eltörölték az egy- és kétgyermekes családok adókedvezményét, és csökkentették a három- és többgyermekesekét is.

A polgári kormány azonban visszaadta az adókedvezményeket a gyermeket nevelőknek, bevezette a családi adórendszert, amelynek köszönhetően minden évben egyre több pénz marad a családoknál – hangsúlyozták, hozzátéve, hogy a kétgyermekesek adókedvezménye 2019-re megduplázódik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Tényleg csokoládéból van a kastély? Tényleg minden csokoládéból készült? Ilyen kérdésekkel és várakozással vannak tele Willy Wonka (a Charlie és a csokigyár című film főhőse) rajongói, akik örömmel törnének egy darabot a „csokoládépalota” kerítéséből.

  • Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Hiába próbálkozott, a bíróság ajtót mutatott a cukipártnak: igenis le lehet írni, hogy törésvonalak vannak a Jobbik vezetésében, és azt, hogy Vona Gábor alatt pedig inoghat az elnöki szék.