EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,47 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Modernizálja fegyverzetét a NAV

Modernizálja fegyverzetét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján olvasható beszerzési felhívás szerint – írta a Magyar Idők szombati számában.

Suller Attila, a NAV sajtófőnöke a lapnak elmondta: a bűnözői körök felszámolásához lőfegyverekre van szükség.

A hatóság bevetési egységei, a kommandósok sokszor szervezett bűnözői csoportokkal kerülnek szembe. Nem ritka, hogy a cigarettacsempészek pisztolyt, kést tartanak maguknál, és van, amikor áfacsaló bűnszervezetek tagjait kell őrizetbe venni.

A NAV honlapján december közepén megjelent beszerzési felhívás szerint fegyverzeti alkatrészeket vásárolnának, például lámpákat maroklőfegyverhez, állítható válltámaszt, lövészszemüveget, fülvédő és fejvédőrendszer. Bizonyos eszközöket sörétes puskákhoz használnának fel, más tartozékok géppisztolyokhoz kellenének.

Az alkatrészekkel modernizálhatják a meglévő fegyvereket, és így elkerülhető új fegyverzet vásárlása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.