EUR: 304,99 Ft
CHF: 276,47 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Nem fogadta el a hollywoodi kártérítést a magyar nő

pain-and-gainBár konkrét összegről nem beszélnek az érintettek, minden bizonnyal milliós nagyságrendű kártérítésre számíthat az a magyar nő, aki még 2013-ban indított pert rágalmazásért a Paramount filmstúdió és Mark Wahlberg ellen.

A gigaperről elsőként a Bors írt. A lap most arról számolt be, hogy Griga Zsuzsa és ügyvédje, aki többek között a Costa Concordia és a philadelphiai kacsahajó ügyében érintetteknek is magas kártérítési összegeket harcolt ki, pert nyert a Paramount filmstúdióval szemben. Az ügyvéd, Rónai Péter a Facebook oldalán cáfolja ugyan, hogy a pert véglegesen megnyerték volna, ám ez csak azért lehet, mert egyelőre nem fogadták el a stúdió által felajánlott összeget. – A főszereplő Mark Wahlberget azért pereltük be, mert kiadott egy táplálékkiegészítő tablettát a film logójával. A sztárt végül nem büntette meg a bí­róság, a Paramountot és Michael Bay rendezőt viszont elmarasztalta. Már kaptunk egy ajánlatot tőlük, amit nem fogadtunk el. Az ítéletet azután hirdetik ki, ha sikerül megállapodnunk az összegben – nyilatkozta a Borsnak Rónai, aki a Lokálnak megerősítette, hogy egyelőre nem örülhetnek a teljes győzelemnek.

Mint ismert, Griga Zsuzsa 2013-ban indította el a pert, mert a többek között Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével mozikba kerülő Izomagyak című film testvére meggyilkolását dolgozta fel kegyeletsértő módon, komikus történetként interpretálva Griga Ferenc halálát. Ferenc a 90-es években tett szert milliós vagyonra szextelefonos üzlettel Miamiban, majd 95-ben barátnőjével együtt elrabolták, megölték őket, és holttestüket brutálisan megcsonkították.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.