EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Nem fogadta el a hollywoodi kártérítést a magyar nő

pain-and-gainBár konkrét összegről nem beszélnek az érintettek, minden bizonnyal milliós nagyságrendű kártérítésre számíthat az a magyar nő, aki még 2013-ban indított pert rágalmazásért a Paramount filmstúdió és Mark Wahlberg ellen.

A gigaperről elsőként a Bors írt. A lap most arról számolt be, hogy Griga Zsuzsa és ügyvédje, aki többek között a Costa Concordia és a philadelphiai kacsahajó ügyében érintetteknek is magas kártérítési összegeket harcolt ki, pert nyert a Paramount filmstúdióval szemben. Az ügyvéd, Rónai Péter a Facebook oldalán cáfolja ugyan, hogy a pert véglegesen megnyerték volna, ám ez csak azért lehet, mert egyelőre nem fogadták el a stúdió által felajánlott összeget. – A főszereplő Mark Wahlberget azért pereltük be, mert kiadott egy táplálékkiegészítő tablettát a film logójával. A sztárt végül nem büntette meg a bí­róság, a Paramountot és Michael Bay rendezőt viszont elmarasztalta. Már kaptunk egy ajánlatot tőlük, amit nem fogadtunk el. Az ítéletet azután hirdetik ki, ha sikerül megállapodnunk az összegben – nyilatkozta a Borsnak Rónai, aki a Lokálnak megerősítette, hogy egyelőre nem örülhetnek a teljes győzelemnek.

Mint ismert, Griga Zsuzsa 2013-ban indította el a pert, mert a többek között Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével mozikba kerülő Izomagyak című film testvére meggyilkolását dolgozta fel kegyeletsértő módon, komikus történetként interpretálva Griga Ferenc halálát. Ferenc a 90-es években tett szert milliós vagyonra szextelefonos üzlettel Miamiban, majd 95-ben barátnőjével együtt elrabolták, megölték őket, és holttestüket brutálisan megcsonkították.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.