2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Nem fogadta el a hollywoodi kártérítést a magyar nő

pain-and-gainBár konkrét összegről nem beszélnek az érintettek, minden bizonnyal milliós nagyságrendű kártérítésre számíthat az a magyar nő, aki még 2013-ban indított pert rágalmazásért a Paramount filmstúdió és Mark Wahlberg ellen.

A gigaperről elsőként a Bors írt. A lap most arról számolt be, hogy Griga Zsuzsa és ügyvédje, aki többek között a Costa Concordia és a philadelphiai kacsahajó ügyében érintetteknek is magas kártérítési összegeket harcolt ki, pert nyert a Paramount filmstúdióval szemben. Az ügyvéd, Rónai Péter a Facebook oldalán cáfolja ugyan, hogy a pert véglegesen megnyerték volna, ám ez csak azért lehet, mert egyelőre nem fogadták el a stúdió által felajánlott összeget. – A főszereplő Mark Wahlberget azért pereltük be, mert kiadott egy táplálékkiegészítő tablettát a film logójával. A sztárt végül nem büntette meg a bí­róság, a Paramountot és Michael Bay rendezőt viszont elmarasztalta. Már kaptunk egy ajánlatot tőlük, amit nem fogadtunk el. Az ítéletet azután hirdetik ki, ha sikerül megállapodnunk az összegben – nyilatkozta a Borsnak Rónai, aki a Lokálnak megerősítette, hogy egyelőre nem örülhetnek a teljes győzelemnek.


Mint ismert, Griga Zsuzsa 2013-ban indította el a pert, mert a többek között Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével mozikba kerülő Izomagyak című film testvére meggyilkolását dolgozta fel kegyeletsértő módon, komikus történetként interpretálva Griga Ferenc halálát. Ferenc a 90-es években tett szert milliós vagyonra szextelefonos üzlettel Miamiban, majd 95-ben barátnőjével együtt elrabolták, megölték őket, és holttestüket brutálisan megcsonkították.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.