EUR: 309,71 Ft
CHF: 288,85 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Nem fogadta el a hollywoodi kártérítést a magyar nő

pain-and-gainBár konkrét összegről nem beszélnek az érintettek, minden bizonnyal milliós nagyságrendű kártérítésre számíthat az a magyar nő, aki még 2013-ban indított pert rágalmazásért a Paramount filmstúdió és Mark Wahlberg ellen.

A gigaperről elsőként a Bors írt. A lap most arról számolt be, hogy Griga Zsuzsa és ügyvédje, aki többek között a Costa Concordia és a philadelphiai kacsahajó ügyében érintetteknek is magas kártérítési összegeket harcolt ki, pert nyert a Paramount filmstúdióval szemben. Az ügyvéd, Rónai Péter a Facebook oldalán cáfolja ugyan, hogy a pert véglegesen megnyerték volna, ám ez csak azért lehet, mert egyelőre nem fogadták el a stúdió által felajánlott összeget. – A főszereplő Mark Wahlberget azért pereltük be, mert kiadott egy táplálékkiegészítő tablettát a film logójával. A sztárt végül nem büntette meg a bí­róság, a Paramountot és Michael Bay rendezőt viszont elmarasztalta. Már kaptunk egy ajánlatot tőlük, amit nem fogadtunk el. Az ítéletet azután hirdetik ki, ha sikerül megállapodnunk az összegben – nyilatkozta a Borsnak Rónai, aki a Lokálnak megerősítette, hogy egyelőre nem örülhetnek a teljes győzelemnek.

Mint ismert, Griga Zsuzsa 2013-ban indította el a pert, mert a többek között Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével mozikba kerülő Izomagyak című film testvére meggyilkolását dolgozta fel kegyeletsértő módon, komikus történetként interpretálva Griga Ferenc halálát. Ferenc a 90-es években tett szert milliós vagyonra szextelefonos üzlettel Miamiban, majd 95-ben barátnőjével együtt elrabolták, megölték őket, és holttestüket brutálisan megcsonkították.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.