EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Életmód

Nima, a mosolygós gluténvadász

nimaGluténérzékenyeknek, fogyókúrázóknak szánja legújabb kütyüjét a 6SensorLabs. A Nima nevű szenzor
képes megállapítani, gluténmentes-e az étel, vagy sem. Az eszköz működése roppant egyszerű: egy kis tárolóba helyezzük az ételt, majd azt becsúsztatjuk a Nima tetején. Mosolygó fejet mutat, ha nincs benne glutén, és szomorút, ha van. A Nimát egyelőre 250 dollárért (70 ezer forint) lehet előrendelni, de a pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. A géphez használható tárolókat külön kell majd megvásárolni (darabját öt dollárért, azaz közel 1500 forintért), és ezeknek később lesznek alternatív változatai is, amelyek másfajta érzékenységekre és allergiákra tesztelik le az ételt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

 • Negyven fölött jobb a szex

  Negyven fölött jobb a szex

  Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.