2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Ők jutottak tovább A Dal első középdöntőjébe!

Tolvai Reni, Freddie, Benji, a ByTheWay, Mushu és az Egy másik zenekar jutott tovább az MTVA, A Dal című műsor első középdöntőjébe. A zsűri még egész visszafogott volt, bár az előző széria “mumusa” Pierrot már a mostani adásban is kiosztott egy-egy élesebb kritikát, például Mohamed Fatimának.

Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntője, Tolvai Reni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Tolvai Reni is ott lesz a középdöntőben

A jövő héten C.E.T., Gáspár Laci, Group’N’Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André mutatja be a dalát. A tét nem kevesebb, mint a lehetőség, hogy 2016-ban a nyertes énekes képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, amit idén Stockholmban rendeznek.

A középdöntőbe jutott dalokat ITT nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.