EUR: 308,46 Ft
CHF: 265,96 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Extra

Ők jutottak tovább A Dal első középdöntőjébe!

Tolvai Reni, Freddie, Benji, a ByTheWay, Mushu és az Egy másik zenekar jutott tovább az MTVA, A Dal című műsor első középdöntőjébe. A zsűri még egész visszafogott volt, bár az előző széria “mumusa” Pierrot már a mostani adásban is kiosztott egy-egy élesebb kritikát, például Mohamed Fatimának.

Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntője, Tolvai Reni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Tolvai Reni is ott lesz a középdöntőben

A jövő héten C.E.T., Gáspár Laci, Group’N’Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André mutatja be a dalát. A tét nem kevesebb, mint a lehetőség, hogy 2016-ban a nyertes énekes képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, amit idén Stockholmban rendeznek.

A középdöntőbe jutott dalokat ITT nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek

  • Börtön vár a nőverő színészre

    Börtön vár a nőverő színészre

    Kezet emelt egy nőre, így ismét letartóztatták a 46 éves színészt, aki börtönbüntetésre készülhet, ugyanis nem ez volt az első ilyen eset.

  • Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László bizakodó gyógyulásával kapcsolatban, az orvosok is egyre jobb híreket közölnek vele. A zenész nem engedte, hogy a betegségtudat eluralkodjon rajta, de mint mondja, felesége nehezebben viselte megpróbáltatásait, mint ő maga.