EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Ők jutottak tovább A Dal első középdöntőjébe!

Tolvai Reni, Freddie, Benji, a ByTheWay, Mushu és az Egy másik zenekar jutott tovább az MTVA, A Dal című műsor első középdöntőjébe. A zsűri még egész visszafogott volt, bár az előző széria “mumusa” Pierrot már a mostani adásban is kiosztott egy-egy élesebb kritikát, például Mohamed Fatimának.

Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntője, Tolvai Reni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Tolvai Reni is ott lesz a középdöntőben

A jövő héten C.E.T., Gáspár Laci, Group’N’Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André mutatja be a dalát. A tét nem kevesebb, mint a lehetőség, hogy 2016-ban a nyertes énekes képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, amit idén Stockholmban rendeznek.

A középdöntőbe jutott dalokat ITT nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

  • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.