EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Összeálltak a Jóbarátok – itt az első fotó!

Újra összegyűlnek februárban a 2004-ben befejeződött Jóbarátok tévésorozat sztárjai, de már most pózoltak egy fotó kedvéért!

Már a hivatalos “összeállás” előtt együtt látható majdnem a teljes csapat, csak Chandler, azaz Matthew Perry hiányzik a képről, melyet az Agymenők sztárja, Johnny Galecki tett közzé instagram oldalán.


Friends_instagram Jóbarátok

forrás: Johnny Galecki instagram

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a 75 éves Burrows előtt tiszteleg majd egy február 21-i ceremónián – közölte az NBC amerikai televízió, a gála szervezője. Az estén Burrows más tévés komédiáinak szereplői is fellépnek, köztük az 1982. és 1993. között futó Cheers sztárjai, az 1993. és 2004. között sugárzott A dumagép, valamint az 1998. és 2006. között játszott Will és Grace színészei.

Bob Greenblatt, az NBC Entertainment vezetője a Jóbarátok sztárjainak fellépésével kapcsolatban az egyeztetési nehézségekre hivatkozva megjegyezte: “remélem, hogy mind egyszerre lesznek ugyanabban a helyiségben, de ebben nem vagyok biztos”.

A Jóbarátok hat szereplője a széria befejezése óta csak nagyon ritkán jelent meg együtt, egy csapatként. Az 1994-ben debütált sorozat a Manhattanban élő, húszas éveikben járó hősök életét követte nyomon. A sorozat az NBC egyik legnézettebb műsora volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Május 2-án már Lisszabonban próbál az AWS, az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Az utazás előtt formabontó, minikoncerttel egybekötött sajtótájékoztatót tartottak hétfőn, melyen a zenekar egyik tagja, Kökényes Dániel nem tudott részt venni, mert az aznapi próbán ugrás közben beverte a fejét és kórházba került.