EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Összeálltak a Jóbarátok – itt az első fotó!

Újra összegyűlnek februárban a 2004-ben befejeződött Jóbarátok tévésorozat sztárjai, de már most pózoltak egy fotó kedvéért!

Már a hivatalos “összeállás” előtt együtt látható majdnem a teljes csapat, csak Chandler, azaz Matthew Perry hiányzik a képről, melyet az Agymenők sztárja, Johnny Galecki tett közzé instagram oldalán.

Friends_instagram Jóbarátok

forrás: Johnny Galecki instagram

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a 75 éves Burrows előtt tiszteleg majd egy február 21-i ceremónián – közölte az NBC amerikai televízió, a gála szervezője. Az estén Burrows más tévés komédiáinak szereplői is fellépnek, köztük az 1982. és 1993. között futó Cheers sztárjai, az 1993. és 2004. között sugárzott A dumagép, valamint az 1998. és 2006. között játszott Will és Grace színészei.

Bob Greenblatt, az NBC Entertainment vezetője a Jóbarátok sztárjainak fellépésével kapcsolatban az egyeztetési nehézségekre hivatkozva megjegyezte: “remélem, hogy mind egyszerre lesznek ugyanabban a helyiségben, de ebben nem vagyok biztos”.

A Jóbarátok hat szereplője a széria befejezése óta csak nagyon ritkán jelent meg együtt, egy csapatként. Az 1994-ben debütált sorozat a Manhattanban élő, húszas éveikben járó hősök életét követte nyomon. A sorozat az NBC egyik legnézettebb műsora volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.