2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Összeálltak a Jóbarátok – itt az első fotó!

Újra összegyűlnek februárban a 2004-ben befejeződött Jóbarátok tévésorozat sztárjai, de már most pózoltak egy fotó kedvéért!

Már a hivatalos “összeállás” előtt együtt látható majdnem a teljes csapat, csak Chandler, azaz Matthew Perry hiányzik a képről, melyet az Agymenők sztárja, Johnny Galecki tett közzé instagram oldalán.


Friends_instagram Jóbarátok

forrás: Johnny Galecki instagram

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a 75 éves Burrows előtt tiszteleg majd egy február 21-i ceremónián – közölte az NBC amerikai televízió, a gála szervezője. Az estén Burrows más tévés komédiáinak szereplői is fellépnek, köztük az 1982. és 1993. között futó Cheers sztárjai, az 1993. és 2004. között sugárzott A dumagép, valamint az 1998. és 2006. között játszott Will és Grace színészei.

Bob Greenblatt, az NBC Entertainment vezetője a Jóbarátok sztárjainak fellépésével kapcsolatban az egyeztetési nehézségekre hivatkozva megjegyezte: “remélem, hogy mind egyszerre lesznek ugyanabban a helyiségben, de ebben nem vagyok biztos”.

A Jóbarátok hat szereplője a széria befejezése óta csak nagyon ritkán jelent meg együtt, egy csapatként. Az 1994-ben debütált sorozat a Manhattanban élő, húszas éveikben járó hősök életét követte nyomon. A sorozat az NBC egyik legnézettebb műsora volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónódi Eszter a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában beszélt fiával való kapcsolatáról. A színésznőnek vegyes érzelmei vannak az anyasággal kapcsolatban, egyrészt nagyon büszke gyermekére, másrészt sokszor azt érzi, hogy nem tudja helyén kezelni a nevelés során felmerülő problémákat.

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.