EUR: 305,05 Ft
CHF: 272,70 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb

Réti László: Könnyek városa

konnyek varosaTucatnyi külföldit gyilkolnak meg látszólag minden ok nélkül Oroszországban. Van köztük történész, üzletember, turista. Egy szörnyeteg pedig gyerekeket rabol és ás el élve, ami még a legharcedzettebb zsarukat is elborzasztja. Réti László bebizonyította, hogy a magyar krimi-thriller írók is lehetnek olyan sikeresek, mint külföldi kollégáik. Ráadásul a 43 éves szerző sokat tud a bűnről, hisz korábban gyilkossági nyomozó volt és Zuglóban rendőrkapitányként is helytállt. Egyik rajongója így írt a Könnyek városáról:

Réti László már nagyon régen megvett magának, és egyértelműen a kedvenc hazai íróm. Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy teljesen életszagú. Izgalmas volt a cselekmény, és bár a gyilkos kilétére nem kell túl sokat várni, a miértek, valamint a „lecke” durva volt és mégis abszolút egyértelmű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.