EUR: 306,91 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb

Réti László: Könnyek városa

konnyek varosaTucatnyi külföldit gyilkolnak meg látszólag minden ok nélkül Oroszországban. Van köztük történész, üzletember, turista. Egy szörnyeteg pedig gyerekeket rabol és ás el élve, ami még a legharcedzettebb zsarukat is elborzasztja. Réti László bebizonyította, hogy a magyar krimi-thriller írók is lehetnek olyan sikeresek, mint külföldi kollégáik. Ráadásul a 43 éves szerző sokat tud a bűnről, hisz korábban gyilkossági nyomozó volt és Zuglóban rendőrkapitányként is helytállt. Egyik rajongója így írt a Könnyek városáról:

Réti László már nagyon régen megvett magának, és egyértelműen a kedvenc hazai íróm. Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy teljesen életszagú. Izgalmas volt a cselekmény, és bár a gyilkos kilétére nem kell túl sokat várni, a miértek, valamint a „lecke” durva volt és mégis abszolút egyértelmű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.