EUR: 312,66 Ft
CHF: 260,79 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb

Réti László: Könnyek városa

konnyek varosaTucatnyi külföldit gyilkolnak meg látszólag minden ok nélkül Oroszországban. Van köztük történész, üzletember, turista. Egy szörnyeteg pedig gyerekeket rabol és ás el élve, ami még a legharcedzettebb zsarukat is elborzasztja. Réti László bebizonyította, hogy a magyar krimi-thriller írók is lehetnek olyan sikeresek, mint külföldi kollégáik. Ráadásul a 43 éves szerző sokat tud a bűnről, hisz korábban gyilkossági nyomozó volt és Zuglóban rendőrkapitányként is helytállt. Egyik rajongója így írt a Könnyek városáról:

Réti László már nagyon régen megvett magának, és egyértelműen a kedvenc hazai íróm. Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy teljesen életszagú. Izgalmas volt a cselekmény, és bár a gyilkos kilétére nem kell túl sokat várni, a miértek, valamint a „lecke” durva volt és mégis abszolút egyértelmű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.