EUR: 307,34 Ft
CHF: 282,05 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Program

Rocky Balboa – Creed: Apollo fia

Minden valamirevaló filmrajongót rémülettel tölt el, ha egy sztár régi klasszikus szerepét porolja le 20, 30 vagy 40 év elteltével, hiszen a végeredmény igencsak végletesre sikerülhet. Jó példa erre Harrison Ford, aki az Indiana Jones 4-ben már csaknem önmaga paródiája volt, de az új Star Wars-filmben Han Solo (vagy inkább Papa Solo) figuráját tökéletesen hozzá tudták igazítani a színész életkorához. Az idén hetvenéves Sylvester Stallone érezhette, hogy egy új Rocky-filmben már igen ciki lenne, ha kisgatyában püfölne egy nálánál 30-40 évvel fiatalabb ellenfelet, miközben felcsendül az ikonikus Eye of the tiger című sláger. A történet szerint Adonis Johnson – Rocky egykori riválisának, majd későbbi barátjának, Apollo Creednek a fia – megkeresi a már visszavonultan élő Balboát, hogy legyen az edzője. A film abszolút Stallone karriercsúcsa és egyben összegzése is, hiába mellékszereplő, ez az ő utolsó (?) nagy dobása.

 

slyTudta-e?

– Sylvester Stallone Golden Globe-ot nyert az alakításáért.

– A film 35 millió dollárból, mindössze két hónap alatt készült.

– Ez a hetedik alkalom, hogy Sly Rocky Balboaként tűnik fel a filmvásznon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.