EUR: 307,63 Ft
CHF: 287,02 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Belföld

Rogán Antal: 2016 szava a CSOK lesz

Rogán Antal

2015-ben az év szava a migráns volt, idén azon már a CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény lesz, mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a 888.hu-nak adott exkluzív interjújában.

A kabinetfőnök beszélt az ország előtt álló kihívásokról, kifejtette, hogy miközben hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy Magyarország számos kihívással sikerrel küzdött meg, és ez valóban így is van, aközben arról sem szabad elfelejtkeznünk, hogy Magyarország egy közösség tagja, és ezt a közösséget úgy hívják, hogy Európai Unió.

Rogán a Fidesz előtt álló kihívásokról is beszélt, elmondta, az előttük álló legfontosabb kihívás, hogy megtanulják, milyen az a világ, ami szinte csak róluk szól.  Hozzátette, hogy ma úgy tűnik, mintha a Fidesznek nem lenne politikai alternatívája, pedig van, csak kormányzati alternatívája nincs.

A teljes exkluzív interjú a 888.hu-n olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Lepacsizták

    Lepacsizták

    Hja kérem, ha két nagy cég összefog, akkor az a mi, a szolgáltatásaikat igénybe vevő fogyasztók pénztárcájára megy.

  • Idén hét új Opel-modell jön

    Idén hét új Opel-modell jön

    Az Opel szentgotthárdi gyárában tavaly csaknem 630 ezer motort gyártottak, 23 százalékkal haladva meg az eddigi legnagyobb termelési volument – mondta el Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd igazgatója Budapesten újságíróknak, az előző évet értékelve.