EUR: 326,36 Ft
CHF: 283,31 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Rogán Antal: 2016 szava a CSOK lesz

2015-ben az év szava a migráns volt, idén azon már a CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény lesz, mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a 888.hu-nak adott exkluzív interjújában.

A kabinetfőnök beszélt az ország előtt álló kihívásokról, kifejtette, hogy miközben hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy Magyarország számos kihívással sikerrel küzdött meg, és ez valóban így is van, aközben arról sem szabad elfelejtkeznünk, hogy Magyarország egy közösség tagja, és ezt a közösséget úgy hívják, hogy Európai Unió.


Rogán a Fidesz előtt álló kihívásokról is beszélt, elmondta, az előttük álló legfontosabb kihívás, hogy megtanulják, milyen az a világ, ami szinte csak róluk szól.  Hozzátette, hogy ma úgy tűnik, mintha a Fidesznek nem lenne politikai alternatívája, pedig van, csak kormányzati alternatívája nincs.

A teljes exkluzív interjú a 888.hu-n olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

 • Készítsen limonádét otthon!

  Készítsen limonádét otthon!

  Napjainkban reneszánszát éli a limonádé. A nagy melegben kifejezetten kellemes hűsítő lehet egy finoman elkészített ital, ami ráadásként még kifejezetten egészségesek is, ha jó sok gyümölccsel készülnek.

 • Orbánék beintettek Junckernek

  Orbánék beintettek Junckernek

  Magyarország érdeke, hogy sikeres osztrák elnökség legyen a következő időszakban. Bízunk benne, hogy az osztrák elnökség után erősebb és biztonságosabb közösség lesz Európa, mint most – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek-Ausztria csúcstalálkozó után a Várkert Bazárban.

 • Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Hétvégén rendezik a Red Bull Air Race Világbajnokság budapesti versenyét, így hétfőig több fővárosi fő közlekedési útvonalat – budai és pesti rakpartokat, a Lánchidat, valamint a Clark Ádám tér és a Széchenyi tér környékét– időszakosan lezárják a forgalom elől – derül ki a BKK honlapjáról.