EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,10 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Belföld

Rogán Antal: 2016 szava a CSOK lesz

2015-ben az év szava a migráns volt, idén azon már a CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény lesz, mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a 888.hu-nak adott exkluzív interjújában.

A kabinetfőnök beszélt az ország előtt álló kihívásokról, kifejtette, hogy miközben hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy Magyarország számos kihívással sikerrel küzdött meg, és ez valóban így is van, aközben arról sem szabad elfelejtkeznünk, hogy Magyarország egy közösség tagja, és ezt a közösséget úgy hívják, hogy Európai Unió.

Rogán a Fidesz előtt álló kihívásokról is beszélt, elmondta, az előttük álló legfontosabb kihívás, hogy megtanulják, milyen az a világ, ami szinte csak róluk szól.  Hozzátette, hogy ma úgy tűnik, mintha a Fidesznek nem lenne politikai alternatívája, pedig van, csak kormányzati alternatívája nincs.

A teljes exkluzív interjú a 888.hu-n olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

 • Pontok az emlékekben

  Pontok az emlékekben

  Joggal mondta Tegzes Lászlóné a hódmezővásárhelyi Emlékpontban a kiállítás megnyitóján, hogy „Bibó István munkásságát mind a jobb-, mind a baloldali politikai gondolkodók elismerik”.

 • Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

 • Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Óriási szakmai érdeklődés kísérte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szervezésében március 16-17. között Hajdúszoboszlón megvalósult Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást.