EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,27 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Belföld

Rogán Antal: 2016 szava a CSOK lesz

Rogán Antal

2015-ben az év szava a migráns volt, idén azon már a CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény lesz, mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a 888.hu-nak adott exkluzív interjújában.

A kabinetfőnök beszélt az ország előtt álló kihívásokról, kifejtette, hogy miközben hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy Magyarország számos kihívással sikerrel küzdött meg, és ez valóban így is van, aközben arról sem szabad elfelejtkeznünk, hogy Magyarország egy közösség tagja, és ezt a közösséget úgy hívják, hogy Európai Unió.

Rogán a Fidesz előtt álló kihívásokról is beszélt, elmondta, az előttük álló legfontosabb kihívás, hogy megtanulják, milyen az a világ, ami szinte csak róluk szól.  Hozzátette, hogy ma úgy tűnik, mintha a Fidesznek nem lenne politikai alternatívája, pedig van, csak kormányzati alternatívája nincs.

A teljes exkluzív interjú a 888.hu-n olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötös alá

  Ötös alá

  Nagyon szép dolog, ha egy iskola nem klisékkel, hanem tanár-diák együttműködésben készült zenés színpadi játékkal emlékezik nemzeti ünnepeken.

 • Rendőrt ölt a neonáci

  Rendőrt ölt a neonáci

  Kegyetlenül megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot szerdán Bőnyben Győrkös István, az ismert nyilasvezér.

 • Mécs kiakadt Horn rokonára

  Mécs kiakadt Horn rokonára

  Komoly perpatvar robbant ki egy orosz tévéműsor miatt, amelyben az ’56-os forradalmat a CIA művének nevezték. Az adásban megszólalt az MSZP-s Havas Szófia, Horn Gyula unokahúga is, aki szerint a szabadságharc idején vadásztak a zsidókra.

 • Juhász maffiózóknak dolgozik

  Juhász maffiózóknak dolgozik

  Végleg eldőlt, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamásnak, a magyar alvilág egyik legsúlyosabb figurájának táskahordója.