2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Rupert Murdoch elveszi Mick Jagger exét

Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója bejelentette eljegyzését Jerry Hall amerikai színésznővel, korábbi szupermodellel, aki annak idején Mick Jaggerrel élt hosszú kapcsolatban.

A 84 éves veterán médiamogul és 59 éves menyasszonya hétfőn jelentették be eljegyzésüket a News Corporation tulajdonában lévő The Times című lap Születés, házasságkötés és halálozás rovatában.


A pár nyár végén kezdett randevúzgatni. Októberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg a londoni rögbi-világbajnokság döntőjén, és a múlt hét végén jegyezték el egymást a Los Angeles-i Golden Globe-díjátadón.

“Élvezték az együtt töltött hónapokat, boldogok, hogy összeházasodnak, és izgatottan néznek a jövő elé” – mondta a Murdoch család szóvivője a lapnak. A médiamágnásnak hat gyereke van előző három házasságából.

A Texasból származó Hall tinédzserként költözött Párizsba, hogy modellként dolgozzon. Az 1970-es években ő volt az egyik legtöbbet fényképezett szupermodell és a Roxy Music énekesével, Bryan Ferryvel randevúzgatott. Az 1970-es évek végén jött össze a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, akivel hosszú ideig él együtt, négy gyerekük született. A pár 1990-ben házasodott össze egy nem hivatalos hindu magánszertartás keretében Balin, ám 1999-es válásukkor egy brit bíróság érvénytelennek nyilvánította a házasságukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.