2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Rupert Murdoch elveszi Mick Jagger exét

Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója bejelentette eljegyzését Jerry Hall amerikai színésznővel, korábbi szupermodellel, aki annak idején Mick Jaggerrel élt hosszú kapcsolatban.

A 84 éves veterán médiamogul és 59 éves menyasszonya hétfőn jelentették be eljegyzésüket a News Corporation tulajdonában lévő The Times című lap Születés, házasságkötés és halálozás rovatában.


A pár nyár végén kezdett randevúzgatni. Októberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg a londoni rögbi-világbajnokság döntőjén, és a múlt hét végén jegyezték el egymást a Los Angeles-i Golden Globe-díjátadón.

“Élvezték az együtt töltött hónapokat, boldogok, hogy összeházasodnak, és izgatottan néznek a jövő elé” – mondta a Murdoch család szóvivője a lapnak. A médiamágnásnak hat gyereke van előző három házasságából.

A Texasból származó Hall tinédzserként költözött Párizsba, hogy modellként dolgozzon. Az 1970-es években ő volt az egyik legtöbbet fényképezett szupermodell és a Roxy Music énekesével, Bryan Ferryvel randevúzgatott. Az 1970-es évek végén jött össze a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, akivel hosszú ideig él együtt, négy gyerekük született. A pár 1990-ben házasodott össze egy nem hivatalos hindu magánszertartás keretében Balin, ám 1999-es válásukkor egy brit bíróság érvénytelennek nyilvánította a házasságukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.