EUR: 308,81 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Külföld

Sok halott és sebesült az Isztambuli robbantásban

Legalább tízen vesztették életüket, tizenöten pedig megsebesültek az Isztambul egyik központi terén kedden történt robbanásban a metropolisz kormányzósága szerint.

A hivatalos közlemény szerint a tűzszerészek és a rendőrök a helyszínen vizsgálják, mi okozhatta a robbanást, és kik felelősek érte. A TRT török állami televízió továbbra is öngyilkos merényletről beszél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Theresa May: brit volt a londoni merénylő, és az elhárítás ismerte

  Theresa May: brit volt a londoni merénylő, és az elhárítás ismerte

  Nagy-Britanniában született a szerdai londoni merénylet elkövetője, aki ellen néhány éve a brit elhárítás (MI5) vizsgálatot folytatott “a szélsőséges nézeteivel kapcsolatban felmerült aggályok” miatt – mondta csütörtökön a londoni alsóház képviselőit tájékoztatva Theresa May brit miniszterelnök.

 • Londoni merénylet: ismerhetik az elkövető kilétét a hatóságok

  Londoni merénylet: ismerhetik az elkövető kilétét a hatóságok

  Vélhetően tudják a hatóságok, ki követte el a szerdai londoni merényletet, hiszen lelőtték és a képét is megmutatták, csak egyelőre a nyomozás érdekei miatt nem közlik az információt – mondta Kis-Benedek József az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

 • Londoni terrortámadás: Hét embert vettek őrizetbe

  Londoni terrortámadás: Hét embert vettek őrizetbe

  A brit rendőrség hat helyen hajtott végre rajtaütést és hét embert vett őrizetbe a szerdai londoni merényletet követően – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján a brit rendőrség legmagasabb rangú terrorelhárítási vezetője.