EUR: 309,24 Ft
CHF: 288,50 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XVII.kerület

Szűcs Lajos hazaszerződött

Csapatunk hálóőrét és kapitányát, Szűcs Lajost a közelmúltban megkereste az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK vezetősége, hogy vállalja el a szakmai igazgatói és a központi kapusedzői posztot.

szűcslajos

fotó:facebook

– Személyes találkozót kértem Dobos Barna klubigazgatótól, hogy a hátralévő féléves szerződésem ellenére engedje meg, hogy 2016. január 1-jétől visszatérjek nevelőegyesületemhez – mesélte Szűcs Lajos. – Ez egy szép feladat, szép kihívás, és elvállaltam a felkérést. Nagyszerűen éreztem magam Dunaújvárosban, kiváló közösségben dolgozhattam, de az én koromban már az aktív futball utáni életre is gondolnom kell. Dobos Barnával és a dunaújvárosi klubbal is korrekt viszonyban válunk el és én szeretném is fenntartani ezt a jó kapcsolatot.

Szűcs azt is elárulta, vegyes érzésekkel távozik, mert jól érezte magát itt, de szerette volna, ha a csapat előrébb végez a bajnokságban. Tudomásul kell venni, hogy nem lesz fiatalabb és lokálpatriótaként megtiszteltetés, hogy a XVII. kerületi klubhoz szerződhet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.

 • Túrával kezdték a tavaszt

  Túrával kezdték a tavaszt

  Kisgyermekes családok, fiatalok és nyugdíjasok egyaránt nekivágtak a budai hegyek zöldellő erdei útvonalainak a tavaszköszöntő…

 • Fatboy Slim a VOLT-on

  Fatboy Slim a VOLT-on

  A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája visszatér a 25. Telekom VOLT Fesztiválon, június 26-án. Norman Cook, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fatboy Slim nevéhez olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now.