EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,72 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Titkolja második terhességét Beyonce

Úgy néz hamarosan kistestvért kap Beyonce és Jay-Z első közös gyermeke, a 4 éves Blue Ivy ugyanis amerikai pletykalapok szerint az R&B díva második gyermekével várandós. A legkonkrétabb információkat az OK magazin informátora közölte a neves lappal miszerint: “Hiába tudja, hogy már látszik, paranoiás módon próbálja takargatni a hasát ahelyett, hogy vállalná” – állt a nyilatkozatban.

Beyonce_Mrs._Carter_Show_Birmingham_3A terhességet sem a sztár, sem a férje nem erősítette meg egyelőre, bár senki nem lepődne meg azon, ha kacsa lenne a hír. Már a nyáron is az a pletyka keringett, hogy az énekesnő állapotos, de a mostani eset komolyabbnak tűnik, mivel egy lesifotósnak sikerült Los Angelesben lefotóznia őket bevásárlás közben, ahol jól látható, hogy a 34 éves díva feltűnően takargatja kerekedő?! hasát.

A képet ITT tekinthetik meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.