EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Titkolja második terhességét Beyonce

Úgy néz hamarosan kistestvért kap Beyonce és Jay-Z első közös gyermeke, a 4 éves Blue Ivy ugyanis amerikai pletykalapok szerint az R&B díva második gyermekével várandós. A legkonkrétabb információkat az OK magazin informátora közölte a neves lappal miszerint: “Hiába tudja, hogy már látszik, paranoiás módon próbálja takargatni a hasát ahelyett, hogy vállalná” – állt a nyilatkozatban.

Beyonce_Mrs._Carter_Show_Birmingham_3A terhességet sem a sztár, sem a férje nem erősítette meg egyelőre, bár senki nem lepődne meg azon, ha kacsa lenne a hír. Már a nyáron is az a pletyka keringett, hogy az énekesnő állapotos, de a mostani eset komolyabbnak tűnik, mivel egy lesifotósnak sikerült Los Angelesben lefotóznia őket bevásárlás közben, ahol jól látható, hogy a 34 éves díva feltűnően takargatja kerekedő?! hasát.

A képet ITT tekinthetik meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.