EUR: 312,20 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Újra kórházban a rákbeteg magyar színész – sokkoló fotó

Egyszer már kiengedték a kórházból, de másfél nap után újra visszakerült a daganatos betegséggel küzdő, Galkó Balázs. A 66 éves színész bízik a gyógyulásban és az étvágya is visszatért. Jóízűen szalonnát falatozott.

galko balázs“Ez úton közlöm mindazokkal, akiket esetleges közeli elhunyásom valamilyen módon érinthet, hogy 2016. január 13-án, (Veronika napján) radiokemoterápiás kezelésem az Országos (még nem nemzeti) Onkológiai Intézetben befejeződtek. Köszönöm az irántam áradt figyelmet, szeretetet, segítséget!” – írta korábban Galkó Balázs, ekkor derült ki a nagy nyilvánosság előtt, hogy a színész komoly betegséggel küzd. Később elmondta, hogy nyelvgyökrákkal kezelik, fájdalomcsillapítókat, infúziót és sugárkezelést kapott. Jobban lett, hazamehetett, de másfél nap után újra fájdalmai voltak. Nemrég pedig egy új fotót töltött fel magáról a közösségi oldalára: a kórházi ágyon ül, miközben szalonnát falatozik.


– Másfél nap elteltével visszakerültem a kórházba, mert olyan fájdalmaim voltak De most már jól vagyok, a fotót is azért töltöttem fel, mert muszáj volt tudassam mindenkivel, hogy minden rendben és most már szalonnát eszem kenyérrel. Remélem napokon belül kiengednek- mondta a Lokálnak a színész.

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.