EUR: 310,49 Ft
CHF: 289,00 Ft
2017. január 25., szerda
Pál

Extra

Vásáry André: Megtanultam elfogadni magam

A háromszoros arany- és egy platinalemezes férfiszoprán egy egészen más oldaláról mutatkozott be a közelmúltban  Why? (Miért?) című számával, amellyel bejutott a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának legjobb 30-as mezőnyébe.

DSC_9246 modified

forrás: vasaryandre.hu

– Univerzális a dal és a szöveg is. Nem akarom másoknak megmondani, hogy miről szól, hiszen az a fantasztikus, ha az embereket hagyjuk szabadon gondolkodni – vélekedett André. − Ugyanakkor az én olvasatomban ez a dal a többi között a szeretet erejének és az egymás iránti tiszteletnek a megnyilvánulása.

Az énekes tudatosan kerüli a bulvárszereplést, ami már nem is hiányzik neki. Mára megtalálta önmagát és saját helyét a hazai zenei életben.

DSC_8950

forrás: vasaryandre.hu

 

– Talán egy éve érzem így, és ez megnyugtat. Sok mindent kipróbáltam, ami fizikailag és lelkileg is topon tart, sportolok, jógázom. Emellett az agykontrollon át a személyiségfejlesztésen keresztül a coachokig, pszichológusokig mindenfélével kísérleteztem, hiszen a mi szakmánkban is vannak hullámhegyek és -völgyek. Közben pedig rájöttem: nincs egyetlen biztos módszer, amivel ki lehet védeni a nehézségeket. Amikor éppen hullámvölgyben vagyok, mindig eljön egy pont, amikor megszólal a belső hang: ide figyelj, ebből most már tényleg elég, és ilyenkor kirángatom magam a nem létező hajamnál fogva – viccelődött André. – Amikor Kulka Jánossal játszottam a Nemzeti Színházban, sokszor beszéltünk arról, hogy nem érdemes stresszelni, mert azzal csak rontunk a helyzeten. Most úgy érzem, így, 33 évesen ráléptem arra az útra, hogy már nem akarok megfelelni mindenkinek és elfogadom a világot olyannak amilyen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor megannyi barátnő és szerető után ismét fotós szerelme, Cinthya Dictator mellett kötött ki. A zenész már nem vágyakozik más nő ágyába, rájött: neki Cinthya a tökéletes, aki képes még azt is elfogadni, hogy a pasik hűtlenek.

 • Hajrá, Széll Tamás!

  Hajrá, Széll Tamás!

  Ma este Lyonban kiderül, hogy ki nyeri a Bocuse d’Or világdöntőjét. Tegnap Széll Tamás és csapata is bemutatta két versenyételét, amelyekkel nagy sikert arattak.

 • Felépült Kanye West

  Felépült Kanye West

  Sokkal jobban érzi magát a bőrében a huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, aki két hónappal ezelőtt ideg-összeroppanással került a pszichiátriára.

 • Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházba került tegnap Benke Laci bácsi. A 68 éves többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért orvoshoz ment, aki a vizsgálatok után nem engedte haza.