EUR: 309,83 Ft
CHF: 267,15 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Végigpartizták a sztárok Budapestet!

Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti is felszálltak tegnap a Lay’s partibuszra, hogy frenetikus hangulatban partizzák végig a délután a neves rágcsálnivaló márka rendhagyó sajtótájékoztatóján. Az erre kialakított speciális csuklós buszon  Lotfi Begi, Newik, valamint Canard mixelnek élőben, majd Cooky jelentkezett be  helyszínről a 89.5 Musica FM-en.

A full extrás partijáraton a legmenőbb klubok hangulatát idézték meg a tervezők, ahol sztárjaink és a meghívottak egy rögtönzött házibuli keretein belül mókázhattak, amelyen többek között egy extrém activity is vártak őket.

Az eseményről készült galériánk itt tekinthető meg:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.