EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Végigpartizták a sztárok Budapestet!

Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti is felszálltak tegnap a Lay’s partibuszra, hogy frenetikus hangulatban partizzák végig a délután a neves rágcsálnivaló márka rendhagyó sajtótájékoztatóján. Az erre kialakított speciális csuklós buszon  Lotfi Begi, Newik, valamint Canard mixelnek élőben, majd Cooky jelentkezett be  helyszínről a 89.5 Musica FM-en.

A full extrás partijáraton a legmenőbb klubok hangulatát idézték meg a tervezők, ahol sztárjaink és a meghívottak egy rögtönzött házibuli keretein belül mókázhattak, amelyen többek között egy extrém activity is vártak őket.

Az eseményről készült galériánk itt tekinthető meg:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.