EUR: 309,04 Ft
CHF: 288,42 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Végigpartizták a sztárok Budapestet!

Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti is felszálltak tegnap a Lay’s partibuszra, hogy frenetikus hangulatban partizzák végig a délután a neves rágcsálnivaló márka rendhagyó sajtótájékoztatóján. Az erre kialakított speciális csuklós buszon  Lotfi Begi, Newik, valamint Canard mixelnek élőben, majd Cooky jelentkezett be  helyszínről a 89.5 Musica FM-en.

A full extrás partijáraton a legmenőbb klubok hangulatát idézték meg a tervezők, ahol sztárjaink és a meghívottak egy rögtönzött házibuli keretein belül mókázhattak, amelyen többek között egy extrém activity is vártak őket.

Az eseményről készült galériánk itt tekinthető meg:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.