EUR: 310,29 Ft
CHF: 289,21 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Belföld

Visszaeső bűnöző Soros mig­ráns­szer­ve­ze­té­nek élén!

A Soros György féle Migration Aid magyar szervezetének egyik vezető arca visszaeső bűnöző – írja a ripost.

A portál szerint a  Migration Aidnél  jól tudják, hogy Baba névre hallgató, nagydarab tetovált férfit valójában Tóth Csaba Antalnak hívják, és már sok évet töltött börtönben, emellett újabb ügyek sorozata miatt folyik ellene büntetőeljárás, ám nem tesznek semmit.

Baba migráns ripost

Ízelítőül az elképesztő bűnlajstromból:

-25 (!) rendbeli jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 11 darab folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 5 folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli közokirat-hamisítás, mondhatni csak úgy mellékesen…

A ripost megjegyzi, Baba nemrég szabadult a börtönből, de nyomban ott folytatta, ahol a börtön előtt abbahagyta. Hónapok óta egy újabb súlyos csalássorozat miatt folyik büntetőeljárás ellene, ami elől bujkálni próbált, ezért országos körözést adtak ki ellene.

De vajon hogy találtak egymásra a Migration Aiddel? Miért volt Babának szüksége erre a nagy felhajtásra? Részletek a ripost oldalán!

Kapcsolódó Cikkek

  • Csökkent a költségvetés hiánya 2016-ban

    Csökkent a költségvetés hiánya 2016-ban

    Az államháztartás központi alrendszerének hiánya 848,3 milliárd forint volt tavaly, ami 388,9 milliárd forinttal kisebb az egy évvel korábbinál – erősítette meg részletes jelentésében az előzetes adatokat hétfőn a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

  • Gyász! Elhunyt Mohayné Katanics Mária

    Gyász! Elhunyt Mohayné Katanics Mária

    Életének 88. évében hétfőn elhunyt Mohayné Katanics Mária Liszt Ferenc-díjas karnagy, a magyar kórusélet emblematikus alakja, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA)tiszteletbeli elnöke – közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.