EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Belföld

Visszaeső bűnöző Soros mig­ráns­szer­ve­ze­té­nek élén!

A Soros György féle Migration Aid magyar szervezetének egyik vezető arca visszaeső bűnöző – írja a ripost.

A portál szerint a  Migration Aidnél  jól tudják, hogy Baba névre hallgató, nagydarab tetovált férfit valójában Tóth Csaba Antalnak hívják, és már sok évet töltött börtönben, emellett újabb ügyek sorozata miatt folyik ellene büntetőeljárás, ám nem tesznek semmit.

Baba migráns ripost

Ízelítőül az elképesztő bűnlajstromból:

-25 (!) rendbeli jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 11 darab folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 5 folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli közokirat-hamisítás, mondhatni csak úgy mellékesen…

A ripost megjegyzi, Baba nemrég szabadult a börtönből, de nyomban ott folytatta, ahol a börtön előtt abbahagyta. Hónapok óta egy újabb súlyos csalássorozat miatt folyik büntetőeljárás ellene, ami elől bujkálni próbált, ezért országos körözést adtak ki ellene.

De vajon hogy találtak egymásra a Migration Aiddel? Miért volt Babának szüksége erre a nagy felhajtásra? Részletek a ripost oldalán!

Kapcsolódó Cikkek

 • Pontok az emlékekben

  Pontok az emlékekben

  Joggal mondta Tegzes Lászlóné a hódmezővásárhelyi Emlékpontban a kiállítás megnyitóján, hogy „Bibó István munkásságát mind a jobb-, mind a baloldali politikai gondolkodók elismerik”.

 • Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

 • Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Óriási szakmai érdeklődés kísérte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szervezésében március 16-17. között Hajdúszoboszlón megvalósult Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást.