EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Visszaeső bűnöző Soros mig­ráns­szer­ve­ze­té­nek élén!

A Soros György féle Migration Aid magyar szervezetének egyik vezető arca visszaeső bűnöző – írja a ripost.

A portál szerint a  Migration Aidnél  jól tudják, hogy Baba névre hallgató, nagydarab tetovált férfit valójában Tóth Csaba Antalnak hívják, és már sok évet töltött börtönben, emellett újabb ügyek sorozata miatt folyik ellene büntetőeljárás, ám nem tesznek semmit.


Baba migráns ripost

Ízelítőül az elképesztő bűnlajstromból:

-25 (!) rendbeli jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 11 darab folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette (ezekből 5 folytatólagosan elkövetett)

-10 rendbeli közokirat-hamisítás, mondhatni csak úgy mellékesen…

A ripost megjegyzi, Baba nemrég szabadult a börtönből, de nyomban ott folytatta, ahol a börtön előtt abbahagyta. Hónapok óta egy újabb súlyos csalássorozat miatt folyik büntetőeljárás ellene, ami elől bujkálni próbált, ezért országos körözést adtak ki ellene.

De vajon hogy találtak egymásra a Migration Aiddel? Miért volt Babának szüksége erre a nagy felhajtásra? Részletek a ripost oldalán!

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Orbán Viktor miniszterelnök azon bejelentése, hogy továbbra is Varga Mihály vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, üzenet a piacoknak, azt üzeni, hogy marad az eddigi fegyelmezett költségvetési politika – mondta a Századvég Alapítvány közgazdásza az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést – Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt – összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

 • Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Őrizetbe vettek a keszthelyi rendőrök egy svájci férfit, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Gyenesdiáson, de segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 • Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek

  Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek

  Meghalt egy kerékpáron utazó kilencéves gyermek szombaton Ónodnál, amikor a biciklit kormányzó fiatal egy kisteherautó elé kanyarodott – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.