EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,45 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

A Lokál magazin és a Globoport nyerte az Arany Glóbusz Médiakupát

A hétvégén 8. alkalommal rendezték meg az Arany Glóbusz Médiakupát, az OTP Bank támogatásával. Delhusa Gjon, Klausmann Viktor, Bodony Barbi, megannyi filmes, újságíró, médiaszakember küzdött a pályán, hogy bebizonyítsák: ők a legjobb kosarasok vagy focisták. A verseny célja, hogy felhőtlenül szórakozzanak a résztvevők, és sportolási lehetőséget biztosítson médiaszereplőknek.
Idén a Középsuli internetes filmsorozat sztárjai is pályára léptek, sőt, a foci elődöntőjébe is bejutottak. De labdarúgásban végül a Lokál magazin újságírói diadalmaskodtak. A döntő rendkívüli izgalmakat hozott. A gól nélküli mérkőzést végül büntetőrúgásokkal döntötték el a csapatok. Az első körben 2-2 lett ennek is a vége, majd a Lokál játékosa berúgta, azután kapusa kivédte a Best Journalists csapatának büntetőjét.
DSC_0257

A Lokál győztes csapata

A kosárpályán a Globoport Média Holding magabiztosan verte az elődöntőben a tavalyi győztes Budapest fényeit, a döntőben pedig 14-7-re a Bayer együttesét. A gólkirály Hoffmann Tamás, a legjobb dobó Kiss Róbert Richard lett.
– Az OTP Bank évek óta segíti a médiaközösségek sportolását, és mellé állt a kezdeményezésnek a Neckermann, az Oxigén hotel, a Réthy Fashion, a Konkurencia is, sok más támogató mellett – mondta Dobos Imre szervező, aki szerint rendkívül jól sikerült az idei rendezvény, mindenkit megmozgatva, a közönséget szórakoztatva. A médiakupát Tuzson Bence kommunikációs államtitkár nyitotta meg, a díjakat Farkas Viktória adta át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.