EUR: 302,51 Ft
CHF: 265,05 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Sport

A Lokál magazin és a Globoport nyerte az Arany Glóbusz Médiakupát

A hétvégén 8. alkalommal rendezték meg az Arany Glóbusz Médiakupát, az OTP Bank támogatásával. Delhusa Gjon, Klausmann Viktor, Bodony Barbi, megannyi filmes, újságíró, médiaszakember küzdött a pályán, hogy bebizonyítsák: ők a legjobb kosarasok vagy focisták. A verseny célja, hogy felhőtlenül szórakozzanak a résztvevők, és sportolási lehetőséget biztosítson médiaszereplőknek.
Idén a Középsuli internetes filmsorozat sztárjai is pályára léptek, sőt, a foci elődöntőjébe is bejutottak. De labdarúgásban végül a Lokál magazin újságírói diadalmaskodtak. A döntő rendkívüli izgalmakat hozott. A gól nélküli mérkőzést végül büntetőrúgásokkal döntötték el a csapatok. Az első körben 2-2 lett ennek is a vége, majd a Lokál játékosa berúgta, azután kapusa kivédte a Best Journalists csapatának büntetőjét.
DSC_0257

A Lokál győztes csapata

A kosárpályán a Globoport Média Holding magabiztosan verte az elődöntőben a tavalyi győztes Budapest fényeit, a döntőben pedig 14-7-re a Bayer együttesét. A gólkirály Hoffmann Tamás, a legjobb dobó Kiss Róbert Richard lett.
– Az OTP Bank évek óta segíti a médiaközösségek sportolását, és mellé állt a kezdeményezésnek a Neckermann, az Oxigén hotel, a Réthy Fashion, a Konkurencia is, sok más támogató mellett – mondta Dobos Imre szervező, aki szerint rendkívül jól sikerült az idei rendezvény, mindenkit megmozgatva, a közönséget szórakoztatva. A médiakupát Tuzson Bence kommunikációs államtitkár nyitotta meg, a díjakat Farkas Viktória adta át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra összeállt az MSN

  Újra összeállt az MSN

  Visszatért Barcelonába Neymar, akire a jelek szerint nem haragszanak egykori csapattársai, amiért elhagyta őket a PSG kedvéért.

 • Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

  Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

  A Magyar Idők információi szerint a Puskás Akadémia 2 millió eurót, azaz körülbelül hatszázmillió forintot kér a Palermóból hazatért kölcsönjátékosukért, Sallai Rolandért.

 • Szalai 90 percnyire van a BL-főtáblától

  Szalai 90 percnyire van a BL-főtáblától

  Kettős győzelemmel szeretne a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára kerülni a Liverpool csapata, hiszen az odavágón 2-1-re legyőzték a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim együttesét.