EUR: 310,74 Ft
CHF: 259,42 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Budapest

A magyarok szeretik a szőnyeget

Hozzáértők szerint a törökök hagyományozták a magyarokra a szép, igényes szőnyegek szeretetét., ami soha nem megy ki a divatból. A rajongóknak igényes és színes választékot kínál a Kabiri Szőnyegáruház, amely ráadásul március közepéig jelentős kedvezménnyel kínálja a kelet csodáit.

– Szőnyeget egy életre, de legalábbis nagyon hosszú időre választ az ember. Ezért érdemes megfontolni, személyesen kiválasztani, esetleg szakértő tanácsát kérni – magyarázta a Lokál olvasóinak Jamal Abdul Naser, a Krisztina körút 11. alatt működő Kabiri Szőnyegáruház alapítója, tulajdonosa.


Kabiri Szőnyegház Jamal Abdul Naser (Fotó: Sáfár Tibor)


(Fotó: Sáfár Tibor)

Ezt a tanácsot a Kabiri áruházban meg is kapja a vásárló. Az üzlet filozófiája ugyanis az, hogy minden vevővel személyesen és rugalmasan kell foglalkozni, ami nem csak azt jelenti, hogy alkalmanként a hivatalos nyitvatartási időn túl is fogadnak érdeklődőt, hanem azt is, hogy minden vevői igényhez tudnak igazodni.

Ez az, amivel versenyben tudunk maradni a nagy üzletházakkal szemben – állítja az afgán származású, már a nyolcvanas évek vége óta Budapesten élő tulajdonos. – Színes termékkínálatunk van, amelyet elsősorban afgán, továbbá török, pakisztáni és iráni áruból állítunk össze, de ki tudjuk elégíteni az egyéni igényeket is.


Ez az áruk és szolgáltatások igen széles körére vonatkozik, hiszen a Kabiri áruház a városi, falusi és nomád szőnyegek mellett kínál szőtteseket, díszpárnákat, kelimeket, ágytakarót, puffot és más kiegészítőket is.

Az értékesítés mellett különböző szolgáltatásokkal igyekszünk a vevők kényelmét szolgálni – fejtette ki Jamal Abdul Naser. – Vállaljuk szőnyegek tisztítását, javítását, restaurálását, tehát mindent, ami könnyebbé teszi a vásárló számára a használatot. A vevő díjmentesen kipróbálhatja a szőnyeget, végzünk értékbecslést, házhoz szállítunk és bérbe is adunk.

A tulajdonos nem aggódik az érdeklődés hiánya miatt. Az elmúlt évtizedekben megtapasztalta: a magyarok szeretik a szép szőnyegeket.

Engem is érdekelt, honnan ez a szeretet – mesélte. – A szakértők szerint a török időkre nyúlik vissza. Tapasztalataim szerint nem múlik a divatja, az emberek örömmel vásárolnak szép szőnyeget a klasszikus polgári típusú, de a modernebb lakásokba is. Kelendő cikk továbbá az olyan vállalkozások vezetőinek a körében, ahol fontos az igényes környezet: a mi szőnyegeink ott vannak sok ügyvédi irodában, hivatalban, bankban.

Sőt múzeumokban is: az áruház honlapja is tanúsítja, a Kabiri korhű szőnyegei díszítik a diósgyőri vár falait. Ezek után nem meglepő, hogy az üzlet szakembereit kérték fel egy luxus-bútoráruház szőnyegezésére is.

Az első negyedév vége minden esztendőben az új árukészlet beszerzésének ideje – magyarázta a tulajdonos. – Ilyenkor jelentős árengedménnyel kínáljuk a kifutó termékeket. Március közepéig most nálunk 20-30 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak az érdeklődők, de akad olyan termék is, amelyet fél áron adunk.

A termékekről és az akciókról bárki tájékozódhat a www.kabiriszonyeghaz.hu portálon, ahol webshopot is talál, vagy a facebook.com/kabiriszonyeg oldalon.

– Ha a vevő tényleg a legjobb döntést szeretné meghozni, látogasson el személyesen is hozzánk – mondta Jamal Abdul Naser. – Elvégre ez valóban hosszú időre szól, és itt, az üzletben minden adott ahhoz, hogy elégedett legyen a vásárlással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zana József: Kirobbanó formában vagyok, jöhet az önálló est

  Zana József: Kirobbanó formában vagyok, jöhet az önálló est

  Április 20-án a József Attila Művelődési Központban rendezik meg a ” Zana nélkül mit érek én” című zenés estet, ahol Zana József Dékány Saroltával,Koós Jánossal, Karda Beával és Körmendi Péter és kisegyüttesével együtt lép majd színpadra.

 • Jelen Tamás: Zugló jobbat érdemel!

  Jelen Tamás: Zugló jobbat érdemel!

  Dr. Jelen Tamás, a FIDESZ zuglói választókerületi elnöke, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje szerint Zuglóban a Fidesz által vezetett négyéves időszak kivételével hiányzott az átgondolt, koncepciózus városépítészet.

 • Visszalépett a nőverő

  Visszalépett a nőverő

  – Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz – fogalmazott Hollik István, Belváros-Lipótváros kormánypárti képviselőjelöltje arra reagálva, hogy Juhász Péter, az Együtt elnöke visszalépett a képviselő-jelöltségtől.