EUR: 304,99 Ft
CHF: 276,47 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Alain Delon helyett Pamela Anderson lesz a bécsi operabál vendége

Alain Delon francia színész egészségi okokból lemondta részvételét a csütörtöki bécsi Operabálon, helyette Pamela Anderson lesz a vendég.

A gyengélkedő Alain Delon menedzsere elmondta: kardiológusa szerint nem tenne jót a színésznek utazás. A francia filmlegendát fia, a szintén színész Anthony Delon képviseli a bécsi bálon.

Vendéglátója, Florian Wess német vállalkozó sajnálja, hogy Alain Delon nem vesz részt az eseményen, de megérti, “hiszen 80 évesen már jobban oda kell figyelni”.

A kölni Wess család a francia sztár helyett Pamela Anderson színésznőt, a Baywatch egykori sztárját hívta meg páholyába. Nemcsak a bálon, hanem az azt követő éjszakai partin is részt vesz a színésznő.

Pamela Anderson nem először látogat a bécsi Operabálba, 2003-ban Richard Lugner díszvendége volt. Az építési vállalkozó idei meghívottja Brooke Shields amerikai színésznő.

Az idén 60. alkalommal rendezett operabál az emlékezés jegyében telik. A megnyitó és a díszletek a második világháború utáni első bálra emlékeztetnek. A nyitóeseményen a bál történetét mesélik el, 144 táncospár az elmúlt hatvan év legtöbbször bemutatott táncait adja elő.

Az eseményt Plácido Domingo sztártenor nyitja meg.

Az osztrák közszolgálati televízió, az ORF kettes csatornája élőben közvetíti a bált.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.