EUR: 309,71 Ft
CHF: 288,85 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Alain Delon helyett Pamela Anderson lesz a bécsi operabál vendége

Alain Delon francia színész egészségi okokból lemondta részvételét a csütörtöki bécsi Operabálon, helyette Pamela Anderson lesz a vendég.

A gyengélkedő Alain Delon menedzsere elmondta: kardiológusa szerint nem tenne jót a színésznek utazás. A francia filmlegendát fia, a szintén színész Anthony Delon képviseli a bécsi bálon.

Vendéglátója, Florian Wess német vállalkozó sajnálja, hogy Alain Delon nem vesz részt az eseményen, de megérti, “hiszen 80 évesen már jobban oda kell figyelni”.

A kölni Wess család a francia sztár helyett Pamela Anderson színésznőt, a Baywatch egykori sztárját hívta meg páholyába. Nemcsak a bálon, hanem az azt követő éjszakai partin is részt vesz a színésznő.

Pamela Anderson nem először látogat a bécsi Operabálba, 2003-ban Richard Lugner díszvendége volt. Az építési vállalkozó idei meghívottja Brooke Shields amerikai színésznő.

Az idén 60. alkalommal rendezett operabál az emlékezés jegyében telik. A megnyitó és a díszletek a második világháború utáni első bálra emlékeztetnek. A nyitóeseményen a bál történetét mesélik el, 144 táncospár az elmúlt hatvan év legtöbbször bemutatott táncait adja elő.

Az eseményt Plácido Domingo sztártenor nyitja meg.

Az osztrák közszolgálati televízió, az ORF kettes csatornája élőben közvetíti a bált.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.