EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Életmód

Az aszcendens ereje

horosz_01Az aszcendens az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet játszik az ember életében. Az ezoterikus nézetek szerint a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak.

Kos − Növekszik a céltudatosság és a törekvés.  Ez jó irányba terelheti a karriert, de rosszabbul viselheti a kudarcokat, mint régen, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi természetű dolgokról.

Bika − Ezzel az aszcendenssel  fontosabbá válhat a biztonság, érzelmi és anyagi értelemben is. Egyre rosszabbul viselheti, ha nem látja előre, mi várja holnap.

Ikrek − Szíve és esze kétfelé húzhat. 30 felett sokkal elemzőbb, gyakorlatiasabb lesz a gondolkodásmódja. Felértékelődhetnek  a szellemi értékek.

Rák − Szókimondóbbá válhat, mint azelőtt volt, kevésbé figyel rá, kinek mit mond vagy hogyan. Ebből származhatnak konfliktusai, igaz, sokan  értékelni fogják az őszinteséget.

Oroszlán − Sokkal többet és szívesebben hallatja a hangját 30 felett, ha Oroszlán az aszcendense, és ettől mások szemében kevésbé tűnik majd gyengének, befolyásolhatónak.

Szűz − A pontosság, a precízség többszörös fontossággal jelenik meg az életében. Nő a kötelességtudat, felelősségtudó, megbízható emberré válik.

Mérleg − A harmónia lesz a kulcsszó, szerelmi életében a hosszú kapcsolatok veszik át a főszerepet, házasként mindent elkövet a boldogságért.

Skorpió − Eljön a kitartás, a hűség időszaka. Fontosabbak lesznek a barátságok, az emberi kapcsolatok, mint az anyagi javak, viszont vigyázzon, mert a Skorpiótól nem idegen a bosszúállás!

Nyilas − Gondolkodásában a praktikus, logikus irány lesz az uralkodó. Nem annyira a szíve, inkább az esze vezet. Mindemellett szabadságvágya is megnő, ami próbára teheti a kapcsolatát.

Bak − Gondolkodása sokkal komolyabbá válik, mint korábban volt, még akkor is, ha előtte sem vette félvállról a dolgokat. Csendesebbé válik és egy kicsit aggodalmaskodóbbá is.

Vízöntő − Filozofikus gondolatai megszaporodhatnak a harmadik iksz után, ugyanis a Vízöntő született gondolkodó. Felértékelődhet az egyedül töltött idő, a meghitt beszélgetéseket is egyre jobban élvezheti.

Halak − A kreativitás kerül előtérbe 30 felett. Érzelmesebbé válhat és érdeklődni kezdhet a spiritualitás iránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Forró téma a nyári szabadság

  Forró téma a nyári szabadság

  Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.

 • Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Bár a bankfiókok továbbra is fontos szerepet töltenek be az ügyek intézésében, egyre többen használnak hazánkban internetbankot és mobilalkalmazást.