EUR: 307,98 Ft
CHF: 265,54 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Életmód

Az aszcendens ereje

horosz_01Az aszcendens az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet játszik az ember életében. Az ezoterikus nézetek szerint a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak.

Kos − Növekszik a céltudatosság és a törekvés.  Ez jó irányba terelheti a karriert, de rosszabbul viselheti a kudarcokat, mint régen, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi természetű dolgokról.

Bika − Ezzel az aszcendenssel  fontosabbá válhat a biztonság, érzelmi és anyagi értelemben is. Egyre rosszabbul viselheti, ha nem látja előre, mi várja holnap.

Ikrek − Szíve és esze kétfelé húzhat. 30 felett sokkal elemzőbb, gyakorlatiasabb lesz a gondolkodásmódja. Felértékelődhetnek  a szellemi értékek.

Rák − Szókimondóbbá válhat, mint azelőtt volt, kevésbé figyel rá, kinek mit mond vagy hogyan. Ebből származhatnak konfliktusai, igaz, sokan  értékelni fogják az őszinteséget.

Oroszlán − Sokkal többet és szívesebben hallatja a hangját 30 felett, ha Oroszlán az aszcendense, és ettől mások szemében kevésbé tűnik majd gyengének, befolyásolhatónak.

Szűz − A pontosság, a precízség többszörös fontossággal jelenik meg az életében. Nő a kötelességtudat, felelősségtudó, megbízható emberré válik.

Mérleg − A harmónia lesz a kulcsszó, szerelmi életében a hosszú kapcsolatok veszik át a főszerepet, házasként mindent elkövet a boldogságért.

Skorpió − Eljön a kitartás, a hűség időszaka. Fontosabbak lesznek a barátságok, az emberi kapcsolatok, mint az anyagi javak, viszont vigyázzon, mert a Skorpiótól nem idegen a bosszúállás!

Nyilas − Gondolkodásában a praktikus, logikus irány lesz az uralkodó. Nem annyira a szíve, inkább az esze vezet. Mindemellett szabadságvágya is megnő, ami próbára teheti a kapcsolatát.

Bak − Gondolkodása sokkal komolyabbá válik, mint korábban volt, még akkor is, ha előtte sem vette félvállról a dolgokat. Csendesebbé válik és egy kicsit aggodalmaskodóbbá is.

Vízöntő − Filozofikus gondolatai megszaporodhatnak a harmadik iksz után, ugyanis a Vízöntő született gondolkodó. Felértékelődhet az egyedül töltött idő, a meghitt beszélgetéseket is egyre jobban élvezheti.

Halak − A kreativitás kerül előtérbe 30 felett. Érzelmesebbé válhat és érdeklődni kezdhet a spiritualitás iránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Batátát az asztalra!

  Batátát az asztalra!

  Az édesburgonya, vagyis a batáta az idei ősz vitathatatlan sztárja a konyhában. Sütve, párolva, grillezve, főzve, pürésítve, húsok mellé köretként vagy főzelékként fogyaszthatjuk, de édes sütemény, lepény is készülhet belőle.

 • Veszélyes a gyerekkori elhízás

  Veszélyes a gyerekkori elhízás

  Magyarországon a 6–8 éves gyerekek több mint 20 százaléka túlsúlyos vagy elhízott, ezen belül a fiúknál 20,5, a lányoknál 21,9 százalék ez az arány az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint.

 • Népszerűek a hazai borvidékek

  Népszerűek a hazai borvidékek

  Jelentős eltérések vannak az egyes hazai borvidékek ingatlanpiacán: néhol az ingatlanár-robbanás már javában érzékelhető, néhol még nem tapasztalható komolyabb mozgás.

 • Egy kutatás szerint magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  Egy kutatás szerint magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  Átlagosan napi két órát töltenek közösségi oldalak előtt és az életük felét már online térben élik az úgynevezett Z generációhoz tartozó magyar fiatalok, akik már többet kommunikálnak az interneten, mint személyesen – ismertették egy friss kutatás eredményeit az M1 aktuális csatornán vasárnap.