EUR: 304,36 Ft
CHF: 267,33 Ft
2017. július 29., szombat
Márta, Flóra

Életmód

Az aszcendens ereje

horosz_01Az aszcendens az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet játszik az ember életében. Az ezoterikus nézetek szerint a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak.

Kos − Növekszik a céltudatosság és a törekvés.  Ez jó irányba terelheti a karriert, de rosszabbul viselheti a kudarcokat, mint régen, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi természetű dolgokról.

Bika − Ezzel az aszcendenssel  fontosabbá válhat a biztonság, érzelmi és anyagi értelemben is. Egyre rosszabbul viselheti, ha nem látja előre, mi várja holnap.

Ikrek − Szíve és esze kétfelé húzhat. 30 felett sokkal elemzőbb, gyakorlatiasabb lesz a gondolkodásmódja. Felértékelődhetnek  a szellemi értékek.

Rák − Szókimondóbbá válhat, mint azelőtt volt, kevésbé figyel rá, kinek mit mond vagy hogyan. Ebből származhatnak konfliktusai, igaz, sokan  értékelni fogják az őszinteséget.

Oroszlán − Sokkal többet és szívesebben hallatja a hangját 30 felett, ha Oroszlán az aszcendense, és ettől mások szemében kevésbé tűnik majd gyengének, befolyásolhatónak.

Szűz − A pontosság, a precízség többszörös fontossággal jelenik meg az életében. Nő a kötelességtudat, felelősségtudó, megbízható emberré válik.

Mérleg − A harmónia lesz a kulcsszó, szerelmi életében a hosszú kapcsolatok veszik át a főszerepet, házasként mindent elkövet a boldogságért.

Skorpió − Eljön a kitartás, a hűség időszaka. Fontosabbak lesznek a barátságok, az emberi kapcsolatok, mint az anyagi javak, viszont vigyázzon, mert a Skorpiótól nem idegen a bosszúállás!

Nyilas − Gondolkodásában a praktikus, logikus irány lesz az uralkodó. Nem annyira a szíve, inkább az esze vezet. Mindemellett szabadságvágya is megnő, ami próbára teheti a kapcsolatát.

Bak − Gondolkodása sokkal komolyabbá válik, mint korábban volt, még akkor is, ha előtte sem vette félvállról a dolgokat. Csendesebbé válik és egy kicsit aggodalmaskodóbbá is.

Vízöntő − Filozofikus gondolatai megszaporodhatnak a harmadik iksz után, ugyanis a Vízöntő született gondolkodó. Felértékelődhet az egyedül töltött idő, a meghitt beszélgetéseket is egyre jobban élvezheti.

Halak − A kreativitás kerül előtérbe 30 felett. Érzelmesebbé válhat és érdeklődni kezdhet a spiritualitás iránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így védje gyermeke szemeit az erős napsugárzástól!

  Így védje gyermeke szemeit az erős napsugárzástól!

  A nap elleni hatékony védekezés ma már természetes velejárója az önfeledt strandolásnak. A nyaralás során azonban nem csak bőrünket kell óvnunk a káros ultraibolya sugaraktól, hanem szemeinket is. Megfelelő elővigyázatosság nélkül ugyanis számos olyan hosszútávú szemészeti problémával szembesülhetünk, mint a retinagyulladás, vagy az idősebb korban kialakuló szürke- és kúszóhályog.

 • Variációk töltött paprikára

  Variációk töltött paprikára

  A paprika nyersen, salátának, hidegtálakhoz, sütve, főzve, savanyítva elengedhetetlen kelléke a magyar gasztronómiának. Igazi hazai alapanyagként tartjuk számon, hiszen Szentgyörgyi Albert is a szegedi paprikából vonta ki a C-vitamint, amivel aztán kiérdemelte a Nobel-díjat.

 • Legyél te a fesztiválkirálynő!

  Legyél te a fesztiválkirálynő!

  Javában pörög a nyári fesztiválszezon, amikor szinte kötelező az extrém kinézet. Modellünk gyönyörű sminkjét Bandrus Nóra készítette, a hozzáillő vagány hajkoronát pedig Szokolyai Adrienn-nek köszönhetjük.