EUR: 307,26 Ft
CHF: 286,46 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Sport

Bemutatjuk a FIFA új elnökét!

Zürich, 2016. február 26.
A svájci Gianni Infantino sajtóértekezlet tart, miután a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) új elnökének választották a szervezet rendkívüli kongresszusán, a zürichi Hallenstadionban 2016. február 26-án. (MTI/EPA/Ennio Leanza)

Gianni Infantinónak, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) új elnökének portréja:

Gianni Infantino:

Születési idő, hely: 1970. március 23., Brig (Svájc)

svájci-olasz sportvezető, ügyvéd

Családi állapota: házas, négy gyermek édesapja

2000 augusztusától dolgozott az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA). 2007 február és május között az UEFA ideiglenes főigazgatója. 2009 októbere óta volt az UEFA főtitkára. 2016. február 26-án választották meg a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Két verség után Chile ellen javíthatunk

  Két verség után Chile ellen javíthatunk

  Rosszul kezdődött a férfi kézilabda vb a magyar válogatottnak, a németek és a horvátok elleni vereség – 27-23, illetve 31-28 – után azonban Chile legyőzése nem okozhat különösebb gondot.

  Gdansk, 2016.

 • Semmi sem épül csak az olimpia miatt

  Semmi sem épül csak az olimpia miatt

  A kormány által tavaly decemberben elfogadott Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Program megvalósulásával a 2024-es olimpiától függetlenül is megépülnek azok a sportlétesítmények, amelyekben a nyári játékok versenyeit is tartanák.

 • Miklós Edit keresztszalag-szakadást szenvedett

  Miklós Edit keresztszalag-szakadást szenvedett

  Miklós Editnek elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében, miután vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen.