EUR: 326,39 Ft
CHF: 283,62 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb I.kerület

Böjte Csaba: Ne féljünk!

Böjte Csaba ferences szerzetes is részt vett a Magyarság Házában a böjtről tartott beszélgetésen. A hamvazószerdától (februártól 10-től) húsvétig (március 27.) tartó 40 napos nagyböjti időszak az elmélyülésre, a lelki feltöltődésre szolgál a testi javaktól való megtartóztatás segítségével is. Böjte Csaba elmondta, ne féljünk jót tenni, merjünk és akarjunk jobbak, jók lenni. A szerzetes arra is felhívta a figyelmet, hogy a böjt és a megtisztulás, a teremtőhöz való közeledésünk saját magunk és mások javára is válik.

Petrás Pitti Böjte1

Böjte Csaba Petrás Mária és Pitti Katalin társaságában a Magyarság Házában

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.