EUR: 312,24 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb I.kerület

Böjte Csaba: Ne féljünk!

Böjte Csaba ferences szerzetes is részt vett a Magyarság Házában a böjtről tartott beszélgetésen. A hamvazószerdától (februártól 10-től) húsvétig (március 27.) tartó 40 napos nagyböjti időszak az elmélyülésre, a lelki feltöltődésre szolgál a testi javaktól való megtartóztatás segítségével is. Böjte Csaba elmondta, ne féljünk jót tenni, merjünk és akarjunk jobbak, jók lenni. A szerzetes arra is felhívta a figyelmet, hogy a böjt és a megtisztulás, a teremtőhöz való közeledésünk saját magunk és mások javára is válik.

Petrás Pitti Böjte1

Böjte Csaba Petrás Mária és Pitti Katalin társaságában a Magyarság Házában

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.