EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,63 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb I.kerület

Böjte Csaba: Ne féljünk!

Böjte Csaba ferences szerzetes is részt vett a Magyarság Házában a böjtről tartott beszélgetésen. A hamvazószerdától (februártól 10-től) húsvétig (március 27.) tartó 40 napos nagyböjti időszak az elmélyülésre, a lelki feltöltődésre szolgál a testi javaktól való megtartóztatás segítségével is. Böjte Csaba elmondta, ne féljünk jót tenni, merjünk és akarjunk jobbak, jók lenni. A szerzetes arra is felhívta a figyelmet, hogy a böjt és a megtisztulás, a teremtőhöz való közeledésünk saját magunk és mások javára is válik.

Petrás Pitti Böjte1

Böjte Csaba Petrás Mária és Pitti Katalin társaságában a Magyarság Házában

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.