EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Külföld

Bud Spencer gratulált a magyar Oscar-díjhoz!

Külön a magyar rajongóknak mondott köszönetet Bud Spemcer az Oscar-szoborral a kezében.

No, sajnos nem arról van szó, hogy ő kapta volna az idei szobrocskát, noha egy életmű Oscar biztosan járna már neki. Ezt elsősorban a magyar rajongók gondolják így, akik a díjátadó apropóján a fotón látható mémet készítették. A Bud-filmek kedvelői tudják, a filmben (Kincs, ami nincs) kedvencük itt eredetileg egy üveg Puffin lekvárt tart a kezében, amelybe a Photoshoppal bűvészkedő fanok most az arany szobrocskát varázsolták azzal a szöveges kiegészítéssel, hogy számukra ez az év filmje. E kedvességért mondott köszönetet a Rómában élő, de örökké nápolyi szívű Bud Spencer hivatalos Facebook oldalán.

Bud Spencer Facebook

fotó: Bud Spencer Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.