EUR: 310,20 Ft
CHF: 289,51 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Külföld

Bud Spencer gratulált a magyar Oscar-díjhoz!

Külön a magyar rajongóknak mondott köszönetet Bud Spemcer az Oscar-szoborral a kezében.

No, sajnos nem arról van szó, hogy ő kapta volna az idei szobrocskát, noha egy életmű Oscar biztosan járna már neki. Ezt elsősorban a magyar rajongók gondolják így, akik a díjátadó apropóján a fotón látható mémet készítették. A Bud-filmek kedvelői tudják, a filmben (Kincs, ami nincs) kedvencük itt eredetileg egy üveg Puffin lekvárt tart a kezében, amelybe a Photoshoppal bűvészkedő fanok most az arany szobrocskát varázsolták azzal a szöveges kiegészítéssel, hogy számukra ez az év filmje. E kedvességért mondott köszönetet a Rómában élő, de örökké nápolyi szívű Bud Spencer hivatalos Facebook oldalán.

Bud Spencer Facebook

fotó: Bud Spencer Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Meztelenül rohant a templomba a lány

  Meztelenül rohant a templomba a lány

  Rengeteg sérülés borította annak a 18 éves lánynak a testét, aki magából kikelve, ordítozva rontott be egy texasi templomba azt állítva, hogy egy autós elrabolta, majd egy erdőben molesztálni kezdte.

 • Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant vasárnap egy ukrán Mi-2-es katonai helikopter az ország keleti részén, Donyeck megye kijevi ellenőrzésű részén, az előzetes információk alapján öten vesztették életüket, a gép három fős legénysége és két utasa – közölte Olekszandr Motuzjanik, a védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.

 • Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  A globalizált világban fontos, hogy a gyökereinket megerősítsük, s felismerjük, hogy valami sokkal értékesebbel rendelkezünk, mint az olcsó, import kultúra – fogalmazott Nagyszalonta polgármestere az Arany János emlékév kapcsán megjelent formabontó album kapcsán.