EUR: 308,45 Ft
CHF: 267,44 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Céline Dion először lép fel férje halála után

Céline Dion újra színpadra áll kedden Las Vegasban. A René Angélil halála utáni első fellépésének bevezető részét, melyet az énekesnő férje emlékének szentel, élőben követhetik a rajongók az interneten.

A helyi idő szerint este fél tizenegykor kezdődő, a Caesars Palace hotel Colosseum koncerttermében rendezett show első tíz percét láthatják a rajongók a CelineDion.com oldalon.

Február elején Dion csaknem háromórás szertartáson vett búcsút férjétől a montreali Notre-Dame-bazilikában, ahol a pár az esküvőjét tartotta 1994-ben.

Az énekesnőt a kanadai szórakoztatóipari menedzser fedezte fel 12 éves korában. Huszonhat évvel volt idősebb Céline Dionnál és akkor vált igazán ismertté, amikor a Grammy-díjas énekesnő férjhez ment hozzá. A párnak három fia született.

Angélil 73 éves korában, január közepén hunyt el a Las Vegas külvárosában lévő családi házukban. A férfi hosszú ideje küzdött a gégerákkal, amelyet 1999-ben diagnosztizáltak nála.

Két nappal később az énekesnő bátyja, Daniel Dion is meghalt daganatos betegségben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

  • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.