EUR: 307,28 Ft
CHF: 282,25 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb

Cuki baba cukorbeteg kislányoknak

Anja_Busse

Anja és az ő diabéteszes babája

American-Girl-Doll-Diabetes-Care-Kit-11-e1452033077832

A készletben játékinzulintoll, inzulinpumpa, vércukorszintmérő, tabletták, kórházi karszalag és tapaszok is találhatók

Egy 11 éves, cukorbeteg kislány, Anja Busse az interneten kezdett el kampányolni, hogy kedvenc babái, az American Girl babák mellé lehessen kapni diabéteszes kiegészítőket, hogy a cukorbetegséggel élő gyerekek még inkább magukénak érezhessék a játékukat. Kérvényét több ezren írták alá, a neves játékgyár pedig piacra dobta a diabéteszes szettet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.