2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Egyre több sztár hordatja ki babáját béranyával

A 42 éves Tyra Banks a minap közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy édesanya lett. Az egykori modell követte Lucy Liu, Nicole Kidman és Sarah Jessica Parker példáját és béranya segítségét kérte. 

Sarah Jessica Parker accompagne ses jumelles Tabitha et Marion Broderick ŕ l'école dans le quartier West Village ŕ New York, le 6 novembre 2015. Tabitha et Marion Broderick portent des tenues identiques Please Hide Children's Face Prior To The Publication - Sarah Jessica Parker with her twin daughters, Tabitha and Marion, are seen on their way to school in the West Village, in New York, on November 6st 2015., Image: 265228248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BestimagesAz egykori szupermodell mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy megszületett kisfia, York Banks Asla. Csak kevesen tudták a közvetlen környezetében is, hogy béranya fogja világra hozni a picit.


− Végre megkaptuk a legjobb ajándékot, amiért annyit imádkoztunk és dolgoztunk. A kicsi örökölte az ujjaimat, a szememet és az apja, Erik száját és állát − írta Tyra, aki egy igazi angyalnak nevezte a béranyát. Banks és párja sajnos hiába próbálkozott korábban, Tyrának nem sikerült teherbe esni. Korábban azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy negyvenes éveiben már csak egy gyerek hiányzik a teljes boldogságához és akkor elárulta, hogy keresik párjával a mesterséges megtermékenyítés lehetőségét. Nemrég pedig arról beszélt, hogy nem volt könnyű eljutni idáig és amikor a kisfia szemébe néz, minden olyan elkeseredett emberre is gondol, aki hasonló problémával küszködik.

Nem Tyra az egyetlen, aki az utóbbi években béranya segítségével vált anyává. Többek között Lucy Liu, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker is nagyon hálás annak a nőnek, aki kihordta és életet adott gyermeküknek.

28 Jan 2016 Tyra Banks and Erik Asla pictured in this celebrity social media photo!, Image: 272635167, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007* PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna az elsők között volt, aki gratulált a Testről és lélekről című film készítőinek, miután kiderült az Oscar-díjat megítélő bizottság a legjobb öt külföldi film közé választotta Enyedi Ildikó művét.

 • Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Kihirdették a 90. Oscar-díj átadó jelöltjeit. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 • Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Kihirdették a 2017-es év legpocsékabbnak tartott színészi alakításait “elismerő” Arany Málna-díj jelöltjeit. A nomináltak között olyan korábbi Oscar favoritok is helyet kaptak, mint Jennifer Lawrence, Anthony Hopkins és Susan Sarandon.