EUR: 305,29 Ft
CHF: 269,90 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Egyre több sztár hordatja ki babáját béranyával

A 42 éves Tyra Banks a minap közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy édesanya lett. Az egykori modell követte Lucy Liu, Nicole Kidman és Sarah Jessica Parker példáját és béranya segítségét kérte. 

Sarah Jessica Parker accompagne ses jumelles Tabitha et Marion Broderick ŕ l'école dans le quartier West Village ŕ New York, le 6 novembre 2015. Tabitha et Marion Broderick portent des tenues identiques Please Hide Children's Face Prior To The Publication - Sarah Jessica Parker with her twin daughters, Tabitha and Marion, are seen on their way to school in the West Village, in New York, on November 6st 2015., Image: 265228248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BestimagesAz egykori szupermodell mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy megszületett kisfia, York Banks Asla. Csak kevesen tudták a közvetlen környezetében is, hogy béranya fogja világra hozni a picit.

− Végre megkaptuk a legjobb ajándékot, amiért annyit imádkoztunk és dolgoztunk. A kicsi örökölte az ujjaimat, a szememet és az apja, Erik száját és állát − írta Tyra, aki egy igazi angyalnak nevezte a béranyát. Banks és párja sajnos hiába próbálkozott korábban, Tyrának nem sikerült teherbe esni. Korábban azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy negyvenes éveiben már csak egy gyerek hiányzik a teljes boldogságához és akkor elárulta, hogy keresik párjával a mesterséges megtermékenyítés lehetőségét. Nemrég pedig arról beszélt, hogy nem volt könnyű eljutni idáig és amikor a kisfia szemébe néz, minden olyan elkeseredett emberre is gondol, aki hasonló problémával küszködik.

Nem Tyra az egyetlen, aki az utóbbi években béranya segítségével vált anyává. Többek között Lucy Liu, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker is nagyon hálás annak a nőnek, aki kihordta és életet adott gyermeküknek.

28 Jan 2016 Tyra Banks and Erik Asla pictured in this celebrity social media photo!, Image: 272635167, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007* PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.