2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Elhappolta a TV2 a Szulejmánt!

szulejmán

forrás: facebook/szulejman

A Bors értesülései szerint Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának hamarosan érkezik a folytatása: a Szulejmán és Hürrem című széria. A dolog pikantériája csupán az, hogy a sikersorozat folytatásáért mostantól egy másik gombot kell megnyomnia a nézőknek a távkapcsolón, ugyanis nem az RTL Klub-hoz kerültek a a jogok, hanem a TV2 Csoporthoz. Ezzel igen komoly előnyhöz juthat a csatorna, ugyanis a nézettségi mutatók szerint a teljes lakosság körében mért adatok 2015-ös toplistája szerint a harmadik legnépszerűbb sorozat volt 2015-ben. (Csupán a Corba 11 és a Mentalista előzte meg)

Az új szappanopera a török történelem befolyásosabb asszonyának, Kösem szultánának az élete körül fog forogni és az ígéretek szerint, hasonlóan látványos, intrikus és szenvedélyes epizódok várják a nézőket, mint a nagy elődében. Azt viszont még nem tudni pontosan, hogy mikor kerülnek adásba az új epizódok, de az anyasorozat újabb részei továbbra is az RTL Klub-on lesznek láthatóak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.