EUR: 310,19 Ft
CHF: 288,89 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Elhappolta a TV2 a Szulejmánt!

szulejmán

forrás: facebook/szulejman

A Bors értesülései szerint Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának hamarosan érkezik a folytatása: a Szulejmán és Hürrem című széria. A dolog pikantériája csupán az, hogy a sikersorozat folytatásáért mostantól egy másik gombot kell megnyomnia a nézőknek a távkapcsolón, ugyanis nem az RTL Klub-hoz kerültek a a jogok, hanem a TV2 Csoporthoz. Ezzel igen komoly előnyhöz juthat a csatorna, ugyanis a nézettségi mutatók szerint a teljes lakosság körében mért adatok 2015-ös toplistája szerint a harmadik legnépszerűbb sorozat volt 2015-ben. (Csupán a Corba 11 és a Mentalista előzte meg)

Az új szappanopera a török történelem befolyásosabb asszonyának, Kösem szultánának az élete körül fog forogni és az ígéretek szerint, hasonlóan látványos, intrikus és szenvedélyes epizódok várják a nézőket, mint a nagy elődében. Azt viszont még nem tudni pontosan, hogy mikor kerülnek adásba az új epizódok, de az anyasorozat újabb részei továbbra is az RTL Klub-on lesznek láthatóak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajrá Széll Tamás!

    Hajrá Széll Tamás!

    A mai napra készült Széll Tamás, amióta 2016 tavaszán Budapesten megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét. A magyar csapat séfjeként a lyoni világverseny első napján utolsóként mutatja meg főztjét a zsűrinek.

  • Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    A színész lengyel rajongói egy Polski Fiat 126p típusú autót ajándékoznak Tom Hanks hollywoodi színésznek, aki budapesti látogatásakor egy piros kis Polskival pózolt az Inferno című fim forgatási szünetében.