EUR: 310,41 Ft
CHF: 259,14 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Extra

Elhappolta a TV2 a Szulejmánt!

szulejmán

forrás: facebook/szulejman

A Bors értesülései szerint Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának hamarosan érkezik a folytatása: a Szulejmán és Hürrem című széria. A dolog pikantériája csupán az, hogy a sikersorozat folytatásáért mostantól egy másik gombot kell megnyomnia a nézőknek a távkapcsolón, ugyanis nem az RTL Klub-hoz kerültek a a jogok, hanem a TV2 Csoporthoz. Ezzel igen komoly előnyhöz juthat a csatorna, ugyanis a nézettségi mutatók szerint a teljes lakosság körében mért adatok 2015-ös toplistája szerint a harmadik legnépszerűbb sorozat volt 2015-ben. (Csupán a Corba 11 és a Mentalista előzte meg)

Az új szappanopera a török történelem befolyásosabb asszonyának, Kösem szultánának az élete körül fog forogni és az ígéretek szerint, hasonlóan látványos, intrikus és szenvedélyes epizódok várják a nézőket, mint a nagy elődében. Azt viszont még nem tudni pontosan, hogy mikor kerülnek adásba az új epizódok, de az anyasorozat újabb részei továbbra is az RTL Klub-on lesznek láthatóak.


Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly az Operett színház fiatal tehetsége eddig nem nagyon mesélt gyermekkoráról, de a Lokállal kivételt tett. A színész őszintén beszélt apjáról füződő különleges, olykor rideg kapcsolatáról: édesapja nem támogatta fiát a pályán, szerette volna ha ő is hentesként keresné a kenyerét.