EUR: 307,52 Ft
CHF: 281,59 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Elhappolta a TV2 a Szulejmánt!

szulejmán

forrás: facebook/szulejman

A Bors értesülései szerint Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának hamarosan érkezik a folytatása: a Szulejmán és Hürrem című széria. A dolog pikantériája csupán az, hogy a sikersorozat folytatásáért mostantól egy másik gombot kell megnyomnia a nézőknek a távkapcsolón, ugyanis nem az RTL Klub-hoz kerültek a a jogok, hanem a TV2 Csoporthoz. Ezzel igen komoly előnyhöz juthat a csatorna, ugyanis a nézettségi mutatók szerint a teljes lakosság körében mért adatok 2015-ös toplistája szerint a harmadik legnépszerűbb sorozat volt 2015-ben. (Csupán a Corba 11 és a Mentalista előzte meg)

Az új szappanopera a török történelem befolyásosabb asszonyának, Kösem szultánának az élete körül fog forogni és az ígéretek szerint, hasonlóan látványos, intrikus és szenvedélyes epizódok várják a nézőket, mint a nagy elődében. Azt viszont még nem tudni pontosan, hogy mikor kerülnek adásba az új epizódok, de az anyasorozat újabb részei továbbra is az RTL Klub-on lesznek láthatóak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.