EUR: 311,19 Ft
CHF: 260,18 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Extra

Kinyílik az Erdei család fotóalbuma!

Azt mondják, minden erős férfi mögött egy még erősebb nő áll. Ez különösen igaz Erdei Zsolt esetében, aki elismeri, hogy a családi békét, harmóniát párjának, Rékának köszönheti. Az egykori profi bokszolót és családját fóti otthonában látogatta meg a Lokál. 

Figyelj, apa! Segítek neked – mondja előzékenyen Viktor, Erdei Zsolt első házasságából született nyolcéves kisfia. Ügyesen pucolni kezdi a krumplit, miközben a bokszoló a lazacot vágja. Ma a fiúk főznek, miközben a lányok, a 21 hónapos Gréti és Zsolt párja, Réka a nappaliban játszik. 


Erdei  Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Gyönyörű a családi idill, pedig nehéz időszak van mögöttük. Zsolt édesanyja szeptemberben hosszas harc után feladta a rákkal vívott küzdelmet. Talán az egyetlen vigasz, hogy Gizi néni mellett az utolsó pillanatokban is ott volt a család, és a legkisebb unokát, Grétit is magához ölelhette. Korábban pedig a kicsi miatt aggódhattak, hisz Gréti a vártnál három hónappal korábban született, mindössze 920 grammal. A baba ma már jól van, kicsattan a egészségtől, gyönyörű, mosolygós kislány. Még nem jár rendesen, de az első szavakat már kimondta, és mint minden pici, imádja felfedezni a világot. Nagyon jó az egyensúlyérzéke, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy korábban Dévény-tornával fejlesztették. Réka nem szereti, ha azt mondják rá, hogy csodababa, de kétségtelen, hogy a pici erősebb és kitartóbb, mint sok felnőtt.

– Csak azt tudom, hogy menni kell előre, még akkor is, ha úgy tűnik, már nem bírjuk tovább. Próbálok mindent megadni a családomnak, amit csak lehet, de emellett szeretnék magamra is időt szánni, ami őszintén szólva nem mindig sikerül. Nemrég például csúnya kiütések jelentek meg az arcomon. Elmentem egy természetgyógyászhoz, aki azt tanácsolta, hogy ne fogyasszak cukrot és glutént tartalmazó ételeket. Azóta testileg, lelkileg megújultam. Persze nem mindig könnyű, Zsolt sokat van távol, és én nagyon messze kerültem a régi életemtől. Hol van már az a lány, aki fogta magát és elment két évre a Kanári-szigetekre dolgozni? Minden megváltozott körülöttem, de ezt nem bánom. Nekem mindennél többet ér Gréti mosolya vagy egy kellemes, meghitt összebújós este Zsoltival. Viktorka is az életem részévé vált. Nem a pótanyukája, hanem a biztos háttér szeretnék lenni az életében, akihez bármikor fordulhat. Így vagyunk mi egy család! – mondja Réka, miközben Zsolt megsimogatja a haját, majd megcsókolja. Lassan elkészül a vacsora is, Zsolt ügyesen befűszerezte a lazacszeleteket. Jól tudja, hogy ez az egyetlen halféle, amit a párja szeret. – Boldog vagyok Rékával! Csak neki köszönhető, hogy ilyen harmonikus az életünk. Keveset vagyok itthon, de akkor mindenben próbálok segíteni neki. Elképesztően jó anya, és nagyon büszke vagyok rá!


Címkék

Kapcsolódó Cikkek