EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Férfirajongó zaklatta Kulcsár Edinát

Minél szebb és tehetségesebb valaki, annál jobban feltüzeli a férfiakat. Sokan pedig attól sem riadnak vissza, hogy arcátlan módon próbáljanak kiszemeltjük közelébe férkőzni. Kulcsár Edina szépségkirálynő-műsorvezető saját bőrén tapasztalta meg, milyen a túlzásba vitt rajongás.

Lay’s partibusz sztárokkal: Kulcsár Edina, Nádai Anikó, Király Viktor és Puskás Peti, Music fm, Cooky, (Fotó: Keresztesi Balázs)

Edinának nemrégiben ért véget hat évig tartó párkapcsolata vőlegényével, Mátéval, és azóta igen ritkán mozdul ki otthonról szórakozni. Mint mondta, sokkal inkább biztonságban érzi magát, ha van mellette egy férfi.


– Nehéz az ismerkedés, mert a férfiak elkényelmesedtek. A mai lányok egy része pedig borzasztóan viselkedik, mintha csak „azt” akarnák, meg hogy valaki hazavigye őket. Ez egyáltalán nem szimpatikus. Hiába vagyok közvetlen, megvannak a saját határaim. A minap például egy szórakozóhelyen odahívott magához egy férfi, gondoltam, biztos találkoztunk már, csak nem ugrik be. A munkám során rengeteg emberrel ismerkedtem meg mostanában, és bizony előfordul, hogy a futó ismeretségek összemosódnak a fejemben. Nos, ez a férfi úgy tett, mintha ismerne, majd igen furán nyúlt hozzám, közel húzódott és sokkal lejjebb csúsztatta rajtam a kezét, mint amit az illem megengedne. Persze kiderült, nem is ismer. Azonnal elhúzódtam tőle, sőt nagyon szívesen megmondtam volna neki, hogy hova menjen, de az ismertségem miatt az ilyesmi rendkívül megalázó helyzetet tud teremteni – árulta el Edina a Lay’s partibuszon.

Lay’s partibusz sztárokkal: Kulcsár Edina, Nádai Anikó, Király Viktor és Puskás Peti, Music fm, Cooky, (Fotó: Keresztesi Balázs)Bármily meglepő, a szépségkirálynő számára a külső csak másodlagos. Edinának sokkal inkább arra van szüksége, hogy egy férfi tényleg férfi legyen, azaz biztonságérzetet nyújtson és lehengerelje a stílusával, humorával. Ez azonban szerinte manapság ritka.


– Ha tudom, hogy van mellettem egy férfi, aki a párom, vigyázna rám, és aki mellett elengedhetném magam egy kicsit, biztosan többet járnék el szórakozni. Nem kell félreérteni, nem élek remeteéletet. Állandóan a fülemben cseng, hogy tinikoromban az anyukám és a dédim is mindig azt mondta, féltenek engem és képzeljem bele magam fordítva a helyzetbe, ezért nagyon hamar megtanultam felelősségteljesen szórakozni – mesélte a TV2 Aktív című műsorának háziasszonya.

Kapcsolódó Cikkek