EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Gwyneth Paltrow zaklatója ellen vallott

Gwyneth Paltrow amerikai színésznő állítólagos zaklatója ellen vallott hétfőn egy Los Angeles-i bíróságon: az elmúlt 17 évben a férfi állítólag több tucat levelet küldött az Oscar-díjas filmcsillagnak, aki komolyan aggódik saját és családja biztonságáért.

A kaliforniai City News Service hírszolgálat szerint Paltrow hangosan felolvasott néhány részletet a 67 éves Dante Michael Soiu üzeneteiből, amelyek szerinte “vallási tartalmúak, pornográfok és fenyegetőek”.

A 43 éves színésznő szerint a férfi nagyjából hetven levelet, egy szakácskönyvet, ruhadarabokat és egyéb holmikat küldött neki 2009 és 2014 között. “Az a célom, hogy feleségül vegyem Gwyneth Paltrow-t” – olvasható az egyik levélben.

Egy 2010-es üzenet pedig arról szól, hogy a színésznő “reménytelenül elveszett”. “Most meg kell halnod. Meg kell halnod, hogy Krisztus felemelkedhessen” – írja a levél írója.

Paltrow azt mondta a bíróságon, hogy aggódik családja biztonságáért, a levelek közül legalább egy közvetlenül Los Angeles-i otthonába érkezett.

Soiu ügyvédje, Lynda Westlund szerint ügyfele ártalmatlan és Paltrow félreérti a leveleit, amelyek közül sok bibliai természetű volt és vallási tartalmú üzenetnek szánták. A férfi nem vallotta bűnösnek magát zaklatás vádjában.

Ez a második alkalom, hogy az ohiói férfi Paltrow állítólagos zaklatása miatt áll bíróság előtt. Egy 2001-es tárgyaláson elmezavarra hivatkozva ejtették az ellen felhozott vádakat. A tárgyalást követően Soiu több mint három évet töltött gyógyintézetben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.