EUR: 311,19 Ft
CHF: 272,30 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Halálhírét terjesztik Ellen DeGeneres-nek

Gusztustalan pletykát indított el a Star magazin két nappal ezelőtt. A híres-hírhedt bulvárlap szerint az amerikai talk show-k nagyasszonya Ellen DeGeneres halálos beteg. Az állításukat arra alapozzák, hogy a nyíltan leszbikus tévés személyiség rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban és legutóbbi tévés megjelenésén “csont és bőr” volt. Egy nevét elhallgatni kívánó stábtag szerint csupán 98 font ( átszámítva 44-45 kiló) már csak a súlya DeGeneres-nek.

ellen2– A műsor után szinte nem tudott mozogni és megfordulni maga körül. Sokkolóan átalakult a teste, borzasztóan néz ki. Kétségtelen, hogy valami nagyon komoly baja lehet – mesélte.

Sokan attól tartanak, hogy a műsorvezetőnőt kísérti édesanyja Betty Degeneres sorsa, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, ami azóta szerencsésen leküzdött a 86 éves asszony. A híresztelés után Ellen legközelebbi barátja reagált a rumorfix.com nevű online bulvároldalnak: “A cikk és a történet abszolút pontatlan és hibás, valójában Ellen tökéletesen egészséges”

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.