EUR: 309,04 Ft
CHF: 288,42 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Halálhírét terjesztik Ellen DeGeneres-nek

Gusztustalan pletykát indított el a Star magazin két nappal ezelőtt. A híres-hírhedt bulvárlap szerint az amerikai talk show-k nagyasszonya Ellen DeGeneres halálos beteg. Az állításukat arra alapozzák, hogy a nyíltan leszbikus tévés személyiség rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban és legutóbbi tévés megjelenésén “csont és bőr” volt. Egy nevét elhallgatni kívánó stábtag szerint csupán 98 font ( átszámítva 44-45 kiló) már csak a súlya DeGeneres-nek.

ellen2– A műsor után szinte nem tudott mozogni és megfordulni maga körül. Sokkolóan átalakult a teste, borzasztóan néz ki. Kétségtelen, hogy valami nagyon komoly baja lehet – mesélte.

Sokan attól tartanak, hogy a műsorvezetőnőt kísérti édesanyja Betty Degeneres sorsa, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, ami azóta szerencsésen leküzdött a 86 éves asszony. A híresztelés után Ellen legközelebbi barátja reagált a rumorfix.com nevű online bulvároldalnak: “A cikk és a történet abszolút pontatlan és hibás, valójában Ellen tökéletesen egészséges”

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.