EUR: 310,50 Ft
CHF: 288,94 Ft
2017. január 25., szerda
Pál

Extra

Halálhírét terjesztik Ellen DeGeneres-nek

Gusztustalan pletykát indított el a Star magazin két nappal ezelőtt. A híres-hírhedt bulvárlap szerint az amerikai talk show-k nagyasszonya Ellen DeGeneres halálos beteg. Az állításukat arra alapozzák, hogy a nyíltan leszbikus tévés személyiség rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban és legutóbbi tévés megjelenésén “csont és bőr” volt. Egy nevét elhallgatni kívánó stábtag szerint csupán 98 font ( átszámítva 44-45 kiló) már csak a súlya DeGeneres-nek.

ellen2– A műsor után szinte nem tudott mozogni és megfordulni maga körül. Sokkolóan átalakult a teste, borzasztóan néz ki. Kétségtelen, hogy valami nagyon komoly baja lehet – mesélte.

Sokan attól tartanak, hogy a műsorvezetőnőt kísérti édesanyja Betty Degeneres sorsa, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, ami azóta szerencsésen leküzdött a 86 éves asszony. A híresztelés után Ellen legközelebbi barátja reagált a rumorfix.com nevű online bulvároldalnak: “A cikk és a történet abszolút pontatlan és hibás, valójában Ellen tökéletesen egészséges”

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor megannyi barátnő és szerető után ismét fotós szerelme, Cinthya Dictator mellett kötött ki. A zenész már nem vágyakozik más nő ágyába, rájött: neki Cinthya a tökéletes, aki képes még azt is elfogadni, hogy a pasik hűtlenek.

 • Hajrá, Széll Tamás!

  Hajrá, Széll Tamás!

  Ma este Lyonban kiderül, hogy ki nyeri a Bocuse d’Or világdöntőjét. Tegnap Széll Tamás és csapata is bemutatta két versenyételét, amelyekkel nagy sikert arattak.

 • Felépült Kanye West

  Felépült Kanye West

  Sokkal jobban érzi magát a bőrében a huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, aki két hónappal ezelőtt ideg-összeroppanással került a pszichiátriára.

 • Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházba került tegnap Benke Laci bácsi. A 68 éves többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért orvoshoz ment, aki a vizsgálatok után nem engedte haza.