EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Extra

Halálhírét terjesztik Ellen DeGeneres-nek

Gusztustalan pletykát indított el a Star magazin két nappal ezelőtt. A híres-hírhedt bulvárlap szerint az amerikai talk show-k nagyasszonya Ellen DeGeneres halálos beteg. Az állításukat arra alapozzák, hogy a nyíltan leszbikus tévés személyiség rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban és legutóbbi tévés megjelenésén “csont és bőr” volt. Egy nevét elhallgatni kívánó stábtag szerint csupán 98 font ( átszámítva 44-45 kiló) már csak a súlya DeGeneres-nek.

ellen2– A műsor után szinte nem tudott mozogni és megfordulni maga körül. Sokkolóan átalakult a teste, borzasztóan néz ki. Kétségtelen, hogy valami nagyon komoly baja lehet – mesélte.


Sokan attól tartanak, hogy a műsorvezetőnőt kísérti édesanyja Betty Degeneres sorsa, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, ami azóta szerencsésen leküzdött a 86 éves asszony. A híresztelés után Ellen legközelebbi barátja reagált a rumorfix.com nevű online bulvároldalnak: “A cikk és a történet abszolút pontatlan és hibás, valójában Ellen tökéletesen egészséges”

Kapcsolódó Cikkek