2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Halálhírét terjesztik Ellen DeGeneres-nek

Gusztustalan pletykát indított el a Star magazin két nappal ezelőtt. A híres-hírhedt bulvárlap szerint az amerikai talk show-k nagyasszonya Ellen DeGeneres halálos beteg. Az állításukat arra alapozzák, hogy a nyíltan leszbikus tévés személyiség rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban és legutóbbi tévés megjelenésén “csont és bőr” volt. Egy nevét elhallgatni kívánó stábtag szerint csupán 98 font ( átszámítva 44-45 kiló) már csak a súlya DeGeneres-nek.

ellen2– A műsor után szinte nem tudott mozogni és megfordulni maga körül. Sokkolóan átalakult a teste, borzasztóan néz ki. Kétségtelen, hogy valami nagyon komoly baja lehet – mesélte.


Sokan attól tartanak, hogy a műsorvezetőnőt kísérti édesanyja Betty Degeneres sorsa, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, ami azóta szerencsésen leküzdött a 86 éves asszony. A híresztelés után Ellen legközelebbi barátja reagált a rumorfix.com nevű online bulvároldalnak: “A cikk és a történet abszolút pontatlan és hibás, valójában Ellen tökéletesen egészséges”

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.