EUR: 308,48 Ft
CHF: 287,52 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Sport

Hárommeccses eltiltás Messi letalpalásáért

Barcelona, 2015. március 18.
Lionel Messi, az FC Barcelona brazil csatára (j) és David Silva, az angol Machester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője visszavágó mérkőzésén a barcelonai Nou Camp Stadionban 2015. március 18-án. (MTI/EPA/Andreau Dalmau)

Filipe Luís, az Atlético Madrid labdarúgója három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért az FC Barcelona elleni szombati rangadón durván letalpalta Lionel Messit.

A játékvezető sportszerűtlen tettéért kiállította a brazil védőt a találkozó 44. percében. A fővárosi együttes jelezte, fellebbez az ítélet ellen: közleményében arra hivatkozott, hogy más játékosok hasonló szabálytalanságokért mindössze egy meccses eltiltást kaptak a közelmúltban. A kommünikében megemlítik azt is, hogy Luís soha nem volt agresszív játékos, és nem állt szándékában sérülést okozni az ötszörös aranylabdás argentin támadónak, azonban a labdáért vívott küzdelemben nem állt módjában elkerülni az ütközést Messivel.

A mérkőzésen a címvédő katalán együttes egygólos hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a fővárosiakat, akik Diego Godín kiállítása miatt végül kilenc fővel fejezték be a találkozót.

Kapcsolódó Cikkek