2018. április 27., péntek
Zita

Extra

Harsányi Levente: Csatasorba álltunk Tatár Csillával

Harsányi Levente a Magyarország, Szeretlek! csapatkapitánya és A Dal műsorvezetője már kétszeres családapa. A Lokálnak bevallotta, hogy lubickol ebben az érzésben és sosem gondolta volna, hogy kislánya, Lilla ennyire elvarázsolja. Interjú.

Múlt vasárnap volt a Magyarország, Szeretlek! első olyan adása, ahol Ön volt az egyik csapatkapitány. Hogy érezte magát ebben szerepben?


Harsányi Levente: Elég hamar csatasorba álltunk Tatár Csillával. Ez egy teljesen új szituáció. Meg kell még ismernem a játékokat is. Korábban többször részt vettem a műsorban, de csapatkapitányként sokkal nagyobb a felelősségem. Ezt érzem is és azt is látom, hogy ez egy kezdő állapot és még sok mindenen kell csiszolni. Egy-egy részletet visszanéztem az adásból és visszafogottnak láttam magam, alapvetően azonban meg voltam elégedve a jelenlétemmel.

Harsányi Levente, Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Harsányi Levente, Tatár Csilla(Fotó: Máté Krisztián)

Tatár Csillával már érzik az összhangot?


A jó páros műsorvezetéshez is idő kell. Látom azt is, hogy nekem sokkal nehezebb kevesebbet beszélni, mint többet. Jobban fel kell vennünk egymás ritmusát. Csilla egyébként kedves, jó kedélyű, mosolygós. Nem nehéz vele együtt dolgozni, az a típus, akire azt szokták mondani, hogy nagyon jó fej. Az életében most természetesen az első a baba és a család, de kerítünk majd arra alkalmat, hogy jobban megismerjük egymást és tervezünk közös programot is.

Kisfia, Nándi 6 éves, kislánya, Lilla 15 hónapos. Milyen lányos apukának is lenni? 

Őrület! Ganxsta Zoli azt mondta, hogy majd meglátod mennyire más érzés és igaza lett. Mindkét gyerekemet imádom, úgy érzem kiváltságos helyzetem van. Ott a fiam, aki mérhetetlen boldogságot okozott a születésével, a lányom pedig csak fokozta ezt az érzést. Boldogság a köbön! Lillával  szívdobbanásokkal tarkított hétköznapi ünnepnapok vannak, ezt csak az érti, akinek vannak gyerekei. Csodás szárnyalás, olyan mint egy bázisugrás. Remélem ez olyan “szerelem”, ami megmarad felnőttkorban is.harsányi

Nagyon különböző a két gyerek?

Nándinak elképesztő humora van, nagy dumás srác. Nemrég elmentünk együtt a postára, átvettem valami iratot, mire Nádi közölte a postással, hogy akkor most ő bemutatkozna. Azt mondta ő Michael Jackson. Nagyon nevettem, ő már “komoly” előadóművész. Elképesztő fantáziája van, valamikor híres fodrászt alakít, aki nem mellesleg birkózó. Lilla pedig láthatóan imádja a zenét, vannak kedvenc dalai és imádja, amikor zongorázom. Elolvadok amikor látom, hogy odamegy a zongorához és elkezdi nyomogatni a billentyűket a bogyó ujjaival. Még nem tud beszélni, de rázza a fejét egy jó dal közben. A családommal a Dal versenyzőit is rendszeresen meghallgatjuk és pontozzuk is.

Ki A Dal versenyzői közül a kedvence?

Azt gondolom, hogy Szécsi Böbe rettentő tehetséges, Kállay-Saunders András is nagyon jó, ahogy Freddy is. A második elődöntőben Oláh Gergő és Gáspár Laci volt a kedvencem. Vásáry André is lenyűgözött, kristálytiszta volt a hangja élőben. Általánosságban mindig figyelem a hangot, a slágert a színpadi megjelenést. Eddig bejöttek az Eurovízióval kapcsolatos érzéseim, egyedül Conchita Wurst okozott meglepetést.

Mi a véleménye a Dal zsűritagjairól?

Szeretem Pierrot kritikáit, meg úgy általában nagyon jól szólnak hozzá a zsűritagok. Nem azt mondják, hogy tetszik vagy nem tetszik nekik egy adott produkció, hanem felsorolják, hogy szakmailag mi a gond. Pierrot szenzációsan elmondta a véleményét például a Group’n’Swing-nek is.

Egy kívülállónak úgy tűnik, mintha folyton jókedve lenne. Nincsenek rossz időszakai sosem?

Dehogynem! Az szokták mondani, hogy az állandó jókedv valaminek a palástja és ez talán nálam is így van. Megpróbáltam egyszer-kétszer komolyan megfogalmazni a gondoltaimat, de láttam, hogy ez sokak számára idegen. Nem ezt szokták meg tőlem, nem ilyennek ismernek. Néha jó magamba zárkózni, de a jókedvemet nem hagyom veszni. Humor nélkül nem lehet élni.

Több mint egymillióan nézték az új csapatkapitányokat

Az új csapatkapitányok debütálására sokan voltak kíváncsiak: 1 millió 146 ezren néztek bele a Magyarország, szeretlek! múlt vasárnapi adásába, többen, mint bármikor az elmúlt hónapok során. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a műsorra odakapcsoló nézők 42 percet néztek meg a Duna show-műsorából, így annak átlagos nézettsége 643 ezer fő lett. Ez a nézőszám a teljes népesség körében 12,7 százalékos közönségarányt jelentett a műsor számára, amellyel így a Magyarország, szeretlek! adásideje alatt a Duna a második legnézettebb csatorna lett.

Farsangi hangulat a stúdióban!

Magyarorszag_szeretlek_A Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában Csilla és Levi, a pirosak és a zöldek csapatkapitányai álarc mögé bújtatott játékosokat köszöntenek és mutatnak be. A titokzatosság nem tart sokáig, hiszen a játékosok a bemutatkozás után természetesen már álarc nélkül mérik össze az erejüket a különböző feladatokban. A pirosak csapatában vasárnap Baricz Gergő, Rókusfalvy Lili és Adorjáni Bálint, míg a zöldek csapatában Dióssy Klári, Szekeres Adrien és Szigeti Ferenc lesznek a vendégek. A csapatkapitányok röviden kiértékelik és megvitatják az első játékot is, amelyet Csilla vezetésével a pirosak nyertek, de Leviék most hadat üzennek és mindent beleadnak, hogy a zöld csapat győzhessen.  A zenei élményről Galambos Dorina gondoskodik, aki egyéni színben, átdolgozva adja elő a dalokat. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól.

Kapcsolódó Cikkek