EUR: 307,78 Ft
CHF: 281,92 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Hegedűsék szerint a szerelem örök

Házasság hete Hegedűsék

Hegedűs Endre és felesége, Katalin 37 éve házasok, és még mindig azt állítják: a szerelem örök

A kerületben élő Hegedűs Endre zongoraművész és felesége, Katica a február 14-ig tartó házasság hete arca. A művészházaspár áprilisban már 37. házassági évfordulóját ünnepli, három felnőtt gyermekük van, de még mindig azt vallják: „Amikor összekötöttük életünket, azt szerelemből tettük, a szerelem pedig örök!”

A Hegedűs házaspár három gyermeke közül az elsőszülött Márton 29 éves, Anna lányuk 27, Bertalan, a legkisebb pedig 23.

hegedűsék 2

Hegedűs Berci, Katica, Bandi, Panka és Marci

– A muzsika szeretete és művelése benne van mindhármuk lelkében. A pálya nehézségeit látva azonban nem erőltettük ezt az irányt – tudtuk meg Hegedűséktől, akik április 7-én az újranyitott Promontor Étteremben ünneplik 37. házassági évfordulójukat, ugyanazon a helyen, ahol 1979-ben a lakodalmuk volt.

– Ahogy kéz a kézben haladunk közös életünk útján,  mélységeket és magasságokat éltünk és élünk meg. Kölcsönösen a másik boldogabbá tételének vágya vezet bennünket. Házasságunk kettőnk „műalkotása”, mely sok-sok türelmet, odaadást és bizony sokszor lemondást igényel. De megéri! A mai napig újabb szépségeket fedezünk fel egymásban. Házasságban élni nagyszerű kihívás és kaland, sehol máshol nem megtapasztalható örömök forrása. Sok egymásra szánt idő, bizalom, hűség és becsület a pillérei.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.