2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Így bulizott tiniként Király Viktor

Az amerikai The Voice-ban is feltűnt énekes bulizási szokásairól vallott őszintén a közelmúltban egy partibuszon. Viktor sosem tartozott a zűrös sztárok közé, jóllehet tinédzserként neki is megvoltak a maga hajmeresztő kalandjai.

vikot_lays– 12-13 évesek voltunk, és néhány barátommal New Yorkban párhuzamos házibulikat szerveztünk, vagyis két szomszédos házban is folyt a buli. Erre azért volt szükség, mert 10 óra után nagyon szigorúan veszik a kertvárosban a csendrendeletet. Sokszor ide-oda kellett ugrálunk a kerítéseken, hogy sose ott találjanak minket a rendőrök, ahova éppen kihívták őket − mesélte a mókás történet Viktor. − Amióta ismert vagyok, a csendesebb és nyugisabb szórakozást kedvelem. Egy-egy buliban rengetegen felismernek, ami nagyon jó érzés, de az nem a szórakozásról szól. Viszont kárpótol a rajongók szeretete és büszkesége azért, amiért képviseltem hazánkat az amerikai The Voice-ban – mesélte Viktor, aki február közepén tér vissza a tengerentúlra.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.