EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Így is lehet bűvészkedni?

A hazai bűvészet legnagyobb sztárjai állnak újra közösen színpadra március 19–20-án a MOM Kulturális Központban Az illúzió mesterei című előadásban.

– Fellépéseim után a nézők mindig azt a kérdést szegezik nekem, hogy így is lehet bűvészkedni? – mondta a Lokálnak Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, Az illúzió mesterei című előadás egyik kreatív producere arról beszélve, hogy a műfaj sokat változott az elmúlt évtizedekben. – A közvetlen, laza, humoros előadásnak itthon nemigen voltak előzményei, de aki találkozik vele, az nagyon hamar megszereti. Talán ennek is köszönhető, hogy ez az öt bűvészt bemutató show tavaly már két telt házas előadást vonzott és a szervezők most már a negyedik előadást hirdették meg.

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok (Fotó: Sáfár Tibor)

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok
(Fotó: Sáfár Tibor)

Az illúzió mesterei produkció létrehozásában a legnagyobb kihívás éppen az volt, hogyan lehet öt különböző stílusban szereplő bűvészt egy színpadra összehozni. – Egy ilyen műsor összeállítása sok tapasztalatot igényel. A nemzetközi útjaimon számtalan gálaműsorban vettem részt és így tanultam meg, hogy kell ezt csinálni. A műsor fellépőit konkrét kéréssel kerestük fel, így egy jól kitalált, kompakt előadás született – magyarázta Hajnóczy Soma.

A műsorban Hajnóczy mellett a fiatal kora ellenére a tv-ből ismert Badár Tamás, a gondolatolvasás nagymestereként Las Vegastól Dél-Koreáig mindenkit elbűvölő Holcz Gábor, valamint a számos külföldi fesztiválon díjat nyert Galambos Fecó és Igor Trifunov lép színpadra.

További információk a műsor folyamatosan frissülő Facebook-oldalán, a facebook.com/illuziomesterei oldalon olvashatóak, jegyeket pedig a jegy.hu hálózatban vásárolhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.