EUR: 307,69 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Program

Így is lehet bűvészkedni?

A hazai bűvészet legnagyobb sztárjai állnak újra közösen színpadra március 19–20-án a MOM Kulturális Központban Az illúzió mesterei című előadásban.

– Fellépéseim után a nézők mindig azt a kérdést szegezik nekem, hogy így is lehet bűvészkedni? – mondta a Lokálnak Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, Az illúzió mesterei című előadás egyik kreatív producere arról beszélve, hogy a műfaj sokat változott az elmúlt évtizedekben. – A közvetlen, laza, humoros előadásnak itthon nemigen voltak előzményei, de aki találkozik vele, az nagyon hamar megszereti. Talán ennek is köszönhető, hogy ez az öt bűvészt bemutató show tavaly már két telt házas előadást vonzott és a szervezők most már a negyedik előadást hirdették meg.

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok (Fotó: Sáfár Tibor)

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok
(Fotó: Sáfár Tibor)

Az illúzió mesterei produkció létrehozásában a legnagyobb kihívás éppen az volt, hogyan lehet öt különböző stílusban szereplő bűvészt egy színpadra összehozni. – Egy ilyen műsor összeállítása sok tapasztalatot igényel. A nemzetközi útjaimon számtalan gálaműsorban vettem részt és így tanultam meg, hogy kell ezt csinálni. A műsor fellépőit konkrét kéréssel kerestük fel, így egy jól kitalált, kompakt előadás született – magyarázta Hajnóczy Soma.

A műsorban Hajnóczy mellett a fiatal kora ellenére a tv-ből ismert Badár Tamás, a gondolatolvasás nagymestereként Las Vegastól Dél-Koreáig mindenkit elbűvölő Holcz Gábor, valamint a számos külföldi fesztiválon díjat nyert Galambos Fecó és Igor Trifunov lép színpadra.

További információk a műsor folyamatosan frissülő Facebook-oldalán, a facebook.com/illuziomesterei oldalon olvashatóak, jegyeket pedig a jegy.hu hálózatban vásárolhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.

  • Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Csajkovszkij óta tudjuk, hogy Diótörő történetét táncban is el lehet mesélni. De hogy mindez hogy fest akrobatikus rock and rollban, az csak december 20-án derül ki a Budapest Sportarénában a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton közös produkciójában.