EUR: 304,72 Ft
CHF: 272,93 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Belföld

Kirúgták Vujity Tvrtkót a TV2-től!

Vujity Tvrtkót azonnali hatállyal elbocsájtották a TV2-től – írja a Blikk.

A lap szerint a TV2 belső ügyként kezeli az esetet és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.

Tvrtko csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi televízió csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza.

A volt tévés a Facebook oldalán ennyit közölt:  “Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik! (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko”

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiénavadászat

  Hiénavadászat

  Überelték az Ubert. Volt egy vacsora, amelyen kiderült: taxi-ügyben mindenkinek helye van a terített asztalnál, aki betartja a törvényeket, rendeleteket.

 • Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

 • Botka leárulózta saját párttársát

  Botka leárulózta saját párttársát

  A balliberális oldalon teljes a fejetlenség, az MSZP berkeiben pedig már kemény harcok folynak. Botka László ugyanis árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a szocialista párt elnökségi tagját a 168 Órának adott interjújában.