EUR: 308,40 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Belföld

Kirúgták Vujity Tvrtkót a TV2-től!

Vujity Tvrtko (Fotó: Máté Krisztián)

Vujity Tvrtkót azonnali hatállyal elbocsájtották a TV2-től – írja a Blikk.

A lap szerint a TV2 belső ügyként kezeli az esetet és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.

Tvrtko csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi televízió csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza.

A volt tévés a Facebook oldalán ennyit közölt:  “Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik! (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko”

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.