EUR: 307,66 Ft
CHF: 265,63 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Külföld

Kiszivárgott az Oscar névsor, Dicaprio nem kap díjat?!

A Daily Mail brit lapnak egy névtelen Amerikai Filmakadémia tag elárulta, hogy kire szavaztak a döntéshozók.

A nevét elhallgatni kívánó akadémia tag szerint Leonardo DiCaprio idén sem kap Oscar-díjat, helyette Eddie Redmayne viszi haza a szobrot a Dán Lányban nyújtott alakításáért.

A legjobb női főszereplő díja is érdekesen alakul a lapnak nyilatkozó bennfentes szerint, Cate Blanchett hoppon marad, helyette Brie Larson kapja majd az aranyszobrot.

Az igazi visszatérő az akadémikus szerint nem Leo, hanem maga Rocky, a legjobb férfi mellékszereplő idén Sylvester Stallone lesz, aki régi karakterét alakítja a Creed című filmben.

A Saul Fiáról nem tesznek említést.

A lista tartogat még érdekességeket, azonban inkább kétkedve kezeljük.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Magyarország ígéretet kapott, hogy addig nem vezetnek be semmilyen változtatást Ukrajnában a magyar kisebbség oktatásában, amíg nem születik meg az Európa Tanács Velencei Bizottságának állásfoglalása – közölte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Lilija Hrinevics ukrán oktatási miniszterrel és Pavlo Klimkin külügyminiszterrel csütörtökön Kijevben folytatott tárgyalásai után.

 • A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán regionális parlament szavazást tarthat Katalónia függetlenségének kinyilvánításáról, ha a madridi központi kormány “továbbra is akadályozza a párbeszédet, és folytatja az elnyomást” – írta csütörtökön Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek Carles Puigdemont katalán elnök.

 • Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Feleannyi bevándorlót engedne az Egyesült Államokba Donald Trump a napokban a kongresszus elé terjesztett új bevándorlásügyi tervezete alapján. A Figyelő szerint a Trump-tervezet a bevándorlók számának jelentős csökkentése mellett a migrációval kapcsolatos tízezer új állást is teremtene: megnövelné a vámtisztviselők és a bevándorlásügyi bírók, ügyészek és ügyvédek számát is.